Inicio > Esdeveniments Gastronòmics > Moritz celebra 160 anys!

Moritz celebra 160 anys!

El proper 16 d’octubre la ronda Sant Antoni s’omplira? de mu?sica, art, gastronomia i cervesa Moritz_600

El proper 16 d’octubre Moritz, la cervesera me?s antiga de Catalunya, vol celebrar els seus 160 anys formant part de la histo?ria de la ciutat organitzant una gran festa popular a la ronda Sant Antoni, davant de la Fa?brica Moritz Barcelona, des del carrer Muntaner fins al carrer Casanova. A la celebracio? no faltara? la mu?sica, els espectacles, l’art i la gastronomia. A me?s, en motiu d’una data tan assenyalada, la cervesera oferira? una cervesa creada especialment per a l’ocasio?: la seva cervesa negra, la qual Moritz recupera 90 anys després i que es podrà degustar durant la festa.

Moritz Negra_6_

Des de les 11 del mati? i fins a les 15h de la tarda la ronda Sant Antoni es convertira? en un espai on els assistents podran gaudir d’una gran festa amb 3 camions Moritz transformats en escenaris per la ocasio? i guarnits amb elements representatius de la histo?ria de Barcelona i de la marca.

Una espectacular barra de me?s de 50m de llarg recorrera? la Ronda. La proposta gastrono?mica arriba de la ma? del xef amb estrella Michelin Jordi Vila?, qui fusionara? la cuina alsaciana (origen de Louis Moritz) amb la pro?pia de la cerveseria de la Fa?brica Moritz Barcelona. Els preus seran populars i els beneficis que s’obtinguin aniran destinats i?ntegrament a l’ONG del barri “De vei? a vei?” que ajuda a persones en risc d’exclusio?.

Quan i on?

  • Dia: diumenge 16 d’octubre
    Hora: d’11h a 15h
    Lloc: davant la Fa?brica Moritz. Ronda Sant Antoni, 41
Resum
Títol del post
Moritz celebrar 160 anys
Descripció
Moritz celebrar 160 anys
Autor
Editor
Menja't Barcelona

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *