Inicio > Restaurant > Restaurant Gaig

Restaurant Gaig

Avantguarda i tradició s’uneixen al Restaurant Gaig

Logo

Després de formar part d’un esplèndid showcooking amb Carles Gaig -i d’aprendre moltíssim- no va haver-hi cap discussió per escollir el restaurant per una important celebració: el Restaurant Gaig.

N’hi ha que neixen amb un pa sota el braç, però Carles Gaig va néixer directament entre fogons. La seva família ja es dedicava al món de la gastronomia des del 1869 amb l’anomenada Taverna d’en Gaig, a Horta.

Carles, des de sempre, ha mostrat el seu interès per unir la tradició i la innovació. Aquest fet fa que el 1989 renovi el tradicional restaurant amb el Restaurant Gaig, el qual obtindria una estrella Michelin el 1993. Finalment, l’any 2004 tota la família va tancar les portes del restaurant d’Horta per traslladar-se al cor de l’Eixample barceloní, als peus de l’Hotel Cram.

Tot i el canvi d’ubicació, Restaurant Gaig ha mantingut la cuina de mercat i d’avantguarda, donant als seus comensals la possibilitat de gaudir d’esplèndides receptes de cuina tradicional catalana modernitzada.

Les seves Ostres al cava maridades amb verduretes de temporada són una forma diferent de submergir-se al mediterrani.

IMG_7263

IMG_7261

Tot amant del peix cru hauria de provar el seu Trio de tàrtars: un de gamba de Palamós, un altre de llobarro i l’últim de tonyina. Carles Gaig té la gran virtut de fer protagonista l’ingredient principal, ressaltant-ne el gust i acompanyant-lo amb petits detalls.

IMG_7269

Els seus clàssics Canelons amb crema de trufa es converteixen en un plat imprescindible. Al primer mos recorden als canelons tradicionals que preparava l’àvia, i just després el gust de la trufa t’invadeix per modernitzar, arrodonir i convertir el plat en una explosió gustativa immillorable.

IMG_7270

La Petite Poularda de Bresse rostida a la catalana és una excel·lent execució d’aquesta tradicional recepta de pollastre.

IMG_7276

El seu Garrí cruixent i desossat amb amanida de maduixes i ceba és un joc de textures perfecte. La carn està totalment melosa i es desfà sola, però la capa de pell exterior és molt cruixent. Una experiència sensorial brutal.

IMG_7273

Si voleu tastar els plats que han donat la reconeguda estrella a Carles Gaig i tot el seu equip, els trobareu al número 200 del Carrer Còrsega.

BON PROFIT!!

Restaurant Gaig

  • Web: http://www.restaurantgaig.com/ca/
  • Direcció: C/Còrsega, 200, 08036, Barcelona
  • Telèfon: +34  93 429 10 17
  • Horari: de dimarts a dissabte: 13:30 – 15:30 i 20:30 – 23:00. Diumenges i festius: 13:30 – 15:30
  • Preu: €€€€ (+45€/comensal)
Resum
Títol del post
Restaurant Gaig
Descripció
El Restaurant Gaig ha mantingut la cuina de mercat i d'avantguarda.
Autor
Editor
Menja't Barcelona

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *