Inicio > Restaurant > Robata Barcelona

Robata Barcelona

Sushi, grill i cuina oriental en un ambient xic i acollidor a Robata Barcelona

12932927_1686229114968288_5228583324091731186_n

Robata, el germà petit de Monster Sushi, arriba a Barcelona amb una selecció de plats d’inspiració japonesa amb importants tocs mediterranis.

Robata compta amb un local més espaiós que el seu germà gran, ara serà més fàcil poder trobar taula. Aquest té diferents espais i sales, per donar diferents funcions a les parts del local; s’ha acabat l’anar amb parella i tenir una taula de 15 amics cridant al costat, a Robata Barcelona cadascú té el seu espai ideal. Això si, tot el local disposa d’una decoració sòbria, elegant i xic, on la llum tènue durant la nit dóna intimitat a cada taula, complementada amb un fil musical adient.

La seva cuina és urbana i molt perfeccionista en la seva aparent senzillesa. Sushi d’alta qualitat amb un punt transgressor, petites degustacions preparades a la robata i altres joies de procedència oriental configuren la seva carta.

Per començar un sopar, no hi ha res millor que obrir la gana amb unes Xips de yuka. Cruixents i salades són un snak perfecte per deixar de banda els tradicionals edamames.

IMG_8848

Cal provar algun dels seus entrants. Pel nom tots criden l’atenció, així que dependrà del gust particular l’elecció. Aquí destaquem el seu Pop al olivo: trocets de pop extremadament tendres, amb regust de brasa, i acompanyats amb salsa d’olives de kalamata. Sense cap mena de dubte, un plat que posa el nivell molt alt des del principi.

IMG_8914

La robata dóna un gust fumat molt elegant als aliments, fent que es potenciï el seu sabor mentre es cuinen. En aquest restaurant és imprescindible provar algun dels plats que preparen en aquestes brases, la Panotxa i el corder són perfectes.

IMG_8855

IMG_8861

I evidentment, cal provar el seu sushi, totalment trencador, però mantenint una suavitat de sabors perfecta. El Bad boy, fet amb filet de bou saltejat, amb bolets shitake, alvocat i ceba caramel·litzada, és espectacular.

IMG_8933

També us recomanem demanar un dels seus combinats, aquest es composen de 8 peces de dos tipus diferents. Una bona opció és l’Unicornio Mix: amb 4 uramakis Unicornio, de llagostí amb tempura i cogombre coberts de tonyina maridada; i els Frisky, fets amb llagostí amb tempura i cogombre recoberts d’anguila i alvocat.

IMG_8887
Unicornio uramaki
IMG_8866
Frisky uramaki

I pel toc dolç no ens decantarem per un clàssic japonès, però el seu New York Cheese Cake mereixia una menció especial.

IMG_8872

Si teniu mono de cuina japonesa i visiteu aquest local, no us oblideu d’explicar-nos la vostra experiència.

BON PROFIT!!!

Robata Barcelona

  • Web: http://robata.es/
  • Direcció: C/Enric Granados 55, 08008, Barcelona
  • Telèfon: +34 937 826 000
  • Preu: €€€ (35€/comensal)
  • Servei: 9/10
Resum
Títol del post
Robata Barcelona
Descripció
Sushi, grill i cuina oriental en un ambient xic i acollidor a Robata Barcelona.
Autor
Editor
Menja't Barcelona

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.