Inicio > Restaurant > Hora Punta, Taller de Frankfurt

Hora Punta, Taller de Frankfurt

Després de l’èxit del seu primer local a Sarrià, Hora Punta obre el seu segon establiment a l’Eixample.

logo

Sota l’etiqueta ‘Taller de Frankfurt’, Hora Punta torna xic un local de frankfurts, apostant per un producte de nivell, servei a taula, cafès de qualitat i una decoració minimalista. Aquest local ha posat el punt i final al lluitar per un torn a la barra i, també, molt important, a l’impregnar l’americana de males olors.

Aquesta dignificació del tradicional frankfurt s’ha pogut fer sense la necessitat de pujar els preus.

El primer impacte, el visual, ja crida l’atenció. L’interior modern, amb un toc industrial ja t’avança que aquí les coses funcionen diferent. La barra és de corian translúcid retroiluminat; els mobles són tots de disseny, fets a mida; el sòl i les parets són de microciment, i el sostre és de bambú. Tot això s’ha aconseguit gràcies al treball i inspiració dels arquitectes Enric Llimona i Antoni Plans.

La carta seva és a més a més molt completa. No només incorpora les diferents varietats clàssiques de frankfurt, sinó que també poden trobar-s’hi petites tapes que funcionen a la perfecció com acompanyament d’un sopar. Des de croquetes de gorgonzola i nous o de ceps i foie, amanides ben preparades per a qui vulgui complementar l’entrepà amb un toc vegetal o una interessant varietat d’hamburgueses, amb propostes original com l’hamburguesa de pizza.

Cal provar les seves Patates braves. Les patates són les típiques que acompanyarien als frankfurts, però van de la mà d’una salsa realment picant. En aquest cas, és bo que se serveixi a banda, tot i que dóna un gust especialment bo a les patates i combina perfectament amb la maionesa.

IMG_8952

IMG_8939

Les seves Croquetes de gorgonzola i nous són un pica-pica ideal. El seu arrebossat suau no es menja el gust de la massa, simplement acompanya donant la cuixentó esperada.

IMG_8947

I aquells que els agradin els Nachos amb guacamole gaudiran de la seva aposta. El guacamole es prepara al moment i això es nota.

IMG_8941 IMG_8942

Si ens endinsen en aquells plats més típics d’un Frankfurt, una bona opció serà tastar una Malagueñauna botifarra amb ceba espectacular que podreu complementar amb ketchup o mostassa habituals o amb les seves versions més picantones.

IMG_8950 IMG_8951

I els amants de les hamburgueses hauran d’optar per l’Hora Punta, la seva especialitat feta amb filet de vedella i complementada amb formatge i ceba. I no li cal més per fer gaudir a qualsevol.

IMG_8946

Se’ns dubte, Hora Punta Taller de Frankfurt ha aconseguit oferir un entorn agradable, mantenint la qualitat del producte a un preu popular.

BON PROFIT!!!

Hora Punta Taller de Frankfurt

  • Web: http://www.hora-punta.com/
  • Direcció Eixample: C/Mallorca 194, 08036, Barcelona
  • Telèfon: +34 936 81 99 91
  • Horari: de dilluns a dissabte de 7.30 a 24h.
  • Preu: € (Menys de 10€ per persona)
  • Servei: 9/10, un dels seus punts essencials.
Resum
Títol del post
Hora Punta Taller de Frankfurts
Descripció
Després de l'èxit del seu primer local a Sarrià, Hora Punta obre el seu segon establiment a l'Eixample.
Autor
Editor
Menja't Barcelona

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *