Inicio > Restaurant > El Gran Café

El Gran Café

El Gran Cafè s’engalana de tradició aquest Nadal sent un dels escenaris de l’última novel·la de Carlos Ruiz Zafón.

314482_169752783109769_1165804613_n

El Nadal ja està aquí. I aquest any, la tradició entra de ple en els establiments de Cacheiro Restaurants, engalanant-los i vestint-los amb les millors viandes i especialitats nadalenques.

IMG_9506
El Gran Cafè

Cacheiro Restaurants és una ensenya que engloba diferents establiments culinaris, on la cuina tradicional, casolana i de qualitat és la gran protagonista. És per això que, a més dels seus plats i especialitats ja característics de cada un dels restaurants, durant aquests dies de festivitats nadalenques, els comensals també podran escollir alguns dels suculents plats típics que tant agraden per Nadal.

Durant aquestes setmanes, al restaurant El Gran Cafè es poden degustar plats típics de cuina catalana com l’Escudella de galets i carn d’olla, que segurament tots ja heu tastat en algun dinar; el seu magnífic Suquet de peix de roca amb escamarlans; o el Garrí a baixa temperatura i salsa de mel. 

A més a més, seguiran presents algunes de les seves especialitats, com el Pop a la brasa amb parmentier de patata, els seus Arrossos -que recomanen prendre amb una cullera de fusta-, els Bunyols de bacallà, els Cargols a la llauna, o postres esplèndides com «L’Olivo«, una mena de brioix acompanyat de gelat d’oliva, una barreja de dolç i salat.

IMG_0146
Suquet de peix
IMG_9513
Pop a la brasa

IMG_0145

IMG_0153
Paella de El Gran Cafè
IMG_0154
Paella de El Gran Cafè
IMG_0157
L’Olivo

El restaurant Gran Cafè ha ofert la possibilitat de celebrar a la millor companyia el Nadal, i però també hi podreu gaudir durat el Cap d’Any amb un menú de gala especialment confeccionat per entusiasmar a tots els paladars. Aquest menú podrà degustar-se el 31 de desembre, sempre prèvia reserva.

Si voleu celebrar el Cap d’Any a El Gran Cafè, ho fareu en l’escenari d’El Laberint dels Esperits, l’última novel·la de Carlos Ruiz Zafón, ja a la venda. L’escriptor llança el que serà el quart i últim llibre de la tetralogia El Cementiri dels Llibres Oblidats, una novel·la ambientada en aquella misteriosa Barcelona i amb una protagonista, Alícia Gris, que en la ficció viu al número 12 del carrer Avinyó, just davant del Gran Cafè.

L’ambient del tradicional cafè barceloní us embolcallarà la majoria de nits amb música de piano en directe, aconseguint una atmosfera especialment emocionant, acompanyada -per suposat- de bona gastronomia.

IMG_0150
Sona «El hombre del piano»

BON PROFIT!!!

El Gran Café Barcelona

Resum
Títol del post
El Gran Cafè Barcelona
Descripció
La cuina tradicional mediterrània del Gran Cafè apareix a la nova novel·la de Carlos Ruíz Zafón.
Autor
Editor
Menja't Barcelona

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.