Inicio > Notícies > Boko: menjar asiàtic a domicili

Boko: menjar asiàtic a domicili

El primer Asian Gourmet Street food delivery de Barcelona es diu Boko i apunta ben alt

14322493_1137797486290286_7907850753135475021_n

Boko és un restaurant a domicili especialitzat en Street food asiàtic que plasma els sabors de la millor cuina de carrer de països del sud-est asiàtic, com Tailàndia, Xina, Indonèsia, o Filipines a preus molt assequibles.

És una bona manera de gaudir de l’autèntica cuina asiàtica sense haver de viatjar a l’altra banda del món i amb la comoditat de rebre-ho directament al sofà de casa o la mateixa oficina. Les comandes es poden realitzar des del propi ordinador, a través de la web www.boko.es i rebre-les on i quan es vulgui. Per ara reparteixen a Barcelona, de dimarts a diumenge de 12:30h-16:00h i de 19:00h-23:30h. El temps d’espera de les comandes és d’uns 45 minuts aproximadament.

La pàgina web en si, destaca per un disseny acurat, que recorda al street food asiàtic. A la seva carta hi trobareu plats ben típics com els Dim Sum, uns bons curris d’estil Thai o fideus japonesos com els Yakisoba.

IMG_9084 IMG_9088 IMG_9085

Amb Boko la Lima Kaffir, el gingebre, la cúrcuma, el Lemon grass o el coriandre arribaran al menjador de casa per traslladar-te a ple sud-est asiàtic.

BON PROFIT!!!

Resum
Títol del post
Boko, cuina asiàtica a domicili
Descripció
Arriba a Barcelona Boko, un restaurant de cuina asiàtica a domicili.
Autor
Editor
Menja't Barcelona

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.