Inicio > Notícies > Grupo Nomo celebra 10 anys

Grupo Nomo celebra 10 anys

La fusió de la gastronomia nipona amb els ingredients locals i l’energia de la joventut són les claus de l’èxit del grup, que preveu un any ple de novetats.

NOMO-17-a5d5da3869ebfab567464d6826a8f4ec

El 2007, una família de joves emprenedors va inaugurar el restaurant Nomo. Quatre restaurants, un servei de càtering i un de lliurament a domicili més tard, Grupo Nomo celebra amb Barcelona el seu 10è aniversari.

Amb honestedat, treball, solidaritat i companyerisme com a línies mestres, Grupo Nomo celebra aquest 2017 els deu anys de la seva creació. Des d’aquell embrió que va inaugurar, el 2007, el restaurant Nomo a Gran de Gràcia, el grup suma ara tres locals (Nomo i Kuo a Barcelona, ??i Far Nomo a Llafranc) i servei de delivery, càtering, i room service per a hotels. Però sobretot suma el bagatge de l’experiència gastronòmica japo-mediterrània que era la principal idea una dècada endarrera, i que és avui una realitat consolidada.

mesa-vajilla

Agraïts al públic, Borja i Juan Molina-Martell, Ramon Jiménez i el xef executiu del grup, Naoyuki Haginoya -tots 4 propietaris del grup-, han ideat un any d’activitats i sorpreses amb les que celebrar la dècada. Són accions amb «els valors i conceptes Nomo al centre»: gastronomia, enologia, sostenibilitat, originalitat, solidaritat, salut, disseny, interactivitat 2.0, empleats i clients. Deu conceptes que han regit la trajectòria de la casa i que donen sentit a l’experiència que es gaudeix en cadascun dels seus restaurants i conformen l’estil de vida Nomo.

Actes del 10è aniversari de Grupo Nomo

Un complet programa que resumeix els principis gastronòmics japonesos pel qual van apostar llavors els 4 socis. Les activitats previstes giraran al voltant del producte, però també reflecteixen els valors que han estat presents al grup durant 10 anys:

  • Sopars de presentació de nous productes i plats.
  • Sessions efímeres en què els plats més emblemàtics de tot el recorregut Nomo tornaran per una nit.
  • Tastos de vi amb prestigiosos sommeliers que acordaran vins especials amb les propostes de Naoyuki Haginoya.
  • La visita a productors locals amb els quals treballen estretament des del primer dia.
  • Esport a l’aire lliure a Barcelona per reivindicar la saludabilitat de l’oferta de Nomo.
  • Un concurs gràfic per al disseny dels nous complements del grup
  • O una gran festa oberta per celebrar amb els clients la seva complicitat i confiança al llarg d’aquests anys.

Tot un any, 2017, ple d’esdeveniments i motius per celebrar una trajectòria reeixida en la qual les noves obertures han anat arribant com a premi a la dedicació i passió per la bona taula i com es comparteix al seu voltant.

 

BON PROFIT!!!

Resum
Títol del post
Grupo Nomo celebra 10 anys
Descripció
La fusió de la gastronomia nipona amb els ingredients locals i l'energia de la joventut són les claus de l'èxit del grup, que preveu un any ple de novetats.
Autor
Editor
Menja't Barcelona

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.