Inicio > Restaurant > Pulitzer, els vermuts de moda d’aquest hivern

Pulitzer, els vermuts de moda d’aquest hivern

L’Hotel Pulitzer Barcelona celebra cada diumenge a la seva terrassa d’hivern el conegut «Vermut del Pulitzer»

Captura de pantalla 2017-01-30 a les 19.54.58

Un pla d’oci per als migdies del cap de setmana que combina el vermut clàssic de «tota la vida» amb modernes sessions de DJ en directe, un ambient jove i cosmopolita i unes vistes de Barcelona de vici.

IMG_8931

Després de l’èxit en passades edicions, l’Hotel Pulitzer prepara cada diumenge les «Sessions vermuteres». Una proposta d’oci per gaudir dels assolellats caps de setmana d’hivern en companyia d’amics i família. En l’ambient desenfadat i cosmopolita de la seva terrassa, el «Vermut del Pulitzer» recupera l’autèntic aperitiu de tota la vida, el que se serveix a les tasques de la Barceloneta, i l’acompanya amb modernes sessions DJ en directe i una selecció de premsa i revistes.

IMG_8929

L’oferta gastronòmica està formada a base de tapes clàssiques, totes elles casolanes: ensaladilla, les «bravotas» del Pulitzer, cruixents croquetes d’ibèric, bolets o tomàquet confitat, seitons,… A més a més, pels que vulguin allargar aquest pla fins ben entrada la tarda, la terrassa els ofereix diversos snacks per compartir, com per exemple hummus, nachos amb guacamole, pernil ibèric amb pa amb tomàquet, i una interessant selecció d’entrepans gourmet: el bikini trufat XL, el pepito de llom, un entrepà veggie … i, com no, l’exitosa burger Mr. Pulitzer.

IMG_8917

IMG_8919

IMG_8920

IMG_8923

I no ens oblidem dels més petits. Per a ells s’ha ideat «el Vermutet» a un preu mini: 4€. Es serveix en safata individual i consta de patates xips, olives sense os i un refresc o suc. Els llibres infantils i joguines situats en un corner de la terrassa, completen el seu pla.

BON PROFIT!!!

Vermuts d’hivern a l’Hotel Pulitzer

  • Quan: Dissabtes i diumenges d’octubre el 2016 a abril 2017 de 12h. a 16h.
  • Direcció: Terrassa de l’Hotel Pulitzer Barcelona: C/ Bergara, 8, Barcelona
  • Teléfon: +34 93 481 67 67
  • Informació addicional: Entada lliure i gratuïta, però no s’admeten reserves.
  • Programació musical: es pot consultar a pulitzermusic.com
Resum
Títol del post
Pulitzer, els vermuts d'aquest hivern
Descripció
L'Hotel Pulitzer Barcelona celebra cada diumenge a la seva terrassa d'hivern el conegut "Vermut del Pulitzer"
Autor
Editor
Menja't Barcelona

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.