Inicio > Restaurant > Hamburgueseria Tio Joe

Hamburgueseria Tio Joe

Preparats per descobrir què és una hamburgueseria rústica i per què serà el proper lloc on anireu a sopar?

logo_tio joe_menjat barcelona

En plena zona alta de Barcelona, al barri de Sarrià, es troba Tio Joe, una hamburgueseria que fuig del concepte gourmet i dels Frankfurts amb productes prefabricats, per crear-ne un de nou: l’hamburgueseria rústica.

A primer cop us trobareu amb un ambient… rústic. Bé, no hem sigut gaire originals amb l’adjectiu després del titular que hem posat, però tot té una explicació. El Tio Joe, propietari de l’establiment, ha passat molts estius a prop de Segovia amb tota la família i va voler que al seu local es respirés aquell ambient que ha viscut des de petit al poble. La decoració va amb línia, i els plats tenen noms dels seus familiars; al final, tot queda a casa.

IMG_0855 IMG_0857 IMG_0856

A la seva carta poden trobar-s’hi algunes amanides, per si algú té la necessitat de sentir-se sa, i vàries tapes de qualitat que seran la companyia ideal de les suculentes hamburgueses i delicioses salsitxes. Ah! Que sempre teniu lloc per les postres? No us preocupeu, són un vici i ben originals.

Tots els productes utilitzats són de primera qualitat i buscats a mida per les seves combinacions. El seu propietari volia el restaurant on ell portaria als seus fills sense patir per la qualitat del producte que menjarien: el pa els el fa un obrador de Terrassa en forn de llenya i amb aigua mineral; les salsitxes són casolanes, elaborades de forma tradicional i amb sabors i aromes més que temptadors; i les hamburgueses són tan sucoses que… compte que taquen!

Aposten també per oferir una cervesa artesana, la qual els hi fa a mida una cervesera. Aquesta és natural, no pasteuritzada i sense gas injectat. Tot i ser artesana, és una cervesa molt fàcil de beure, fresca i suau, que pot agradar a tothom i acompanyar a la perfecció la carta de Tio Joe.

Per compartir a Tio Joe

El seu Hummus de remolatxa amb oli de sèsam i llima, acompanyat de nachos és una nova incorporació que será un vici per molts.

IMG_0870

Si hi aneu un dia que us ve de gust cuidar-vos, la seva Amanida de temporada serà una bona elecció. Els ingredients canvien segons l’estació, però a la imatge en veieu una preparada amb enciam francès, fulles de roure, brots de ceba, remolatxa, mozzarella, magrana, vinagreta de fruits vermells i… bacon cruixent, per trencar l’aire healthy.

Tio Joe_Menjat Barcelona

I ara ve una bomba, el plat que farà que tingueu el primer impuls d’anar ja a Tio Joe: les Cosinetas, unes costelles de javalí amb condiment mediterrani. Avís: creen addicció.

Tio Joe_Menjat Barcelona

De salsitxes i burgers

Trobareu una gran varietat de salsitxes i hamburgueses que us conquistaran els cors.

Sempre que visiteu aquest local heu de preguntar per la seva Hamburguesa de temporada, de la qual se’n fan 500 unitats. Quan s’acaben, nova burger!

Ara mateix se’n serveix una de javalí, fulla de roure, ceba caramel·litzada, formatge brie, maionesa de fruits vermells i pa de xocolata. Admetem que per la descripció sembla una opció un pèl estranya, però a la primera mossega us trobareu amb un resultat es-pec-ta-cu-lar.

Tio Joe_Menjat Barcelona

La Yaya Chari és un must dels assidus a Tio Joe i amants dels frankfurts. Es compon per una salsitxa de ceps i rovellons amb bacon, enciam, cogombrets, formatge manxec i mostassa en pa de tomàquet sec. S’acompanya de patates fregides, que preparen cada dia, res congelat.
Tio Joe_Menjat Barcelona

I amb el Tito Alberto caureu rendits als peus de l’hamburgueseria rústica de Barcelona: salsitxa ibèrica amb mussolina de pernil, formatge manxec i enciam en pa de xapata. La mussolina és la clau, és l’ingredient que fa que toquis el cel.

Tio Joe_Menjat Barcelona

Els dolços

En les seves postres hi trobareu des d’opcions més habituals com el Iogurt natural amb ratlladura de llima  o el Gelat de xocolata amb oli d’oliva i flor de sal. Perfectes pels que els agrada acabar els menjars amb un regustet dolç.

Tio Joe_Menjat Barcelona Tio Joe_Menjat Barcelona

Si teniu ganes de tastar algo tradicional, però modern (i raro, perquè no dir-ho), podeu provar el seu Paté de pastís de formatge, acompanyat de sobao i melmelada de figues. Són unes postres estranyes a primer cop d’ull, però amb un resultat bastant bo.

Tio Joe_Menjat Barcelona

I pels agosarats, tenen el Gelat de formatge de cabra, amb codony i reducció de vinagre balsàmic. Si us queda un raconet i voleu un final diferent i exquisit, proveu-lo.

Tio Joe_Menjat Barcelona

Burger Tio Joe és un espai informal, acollidor i, evidentment, rústic, on els clients se sentiran com a casa, encara que de normal no visquin en una quadra. És un local perfecte tant per acudir-hi amb amics o amb la família al complet, els nens gaudiran d’allò més.

BON PROFIT!!!

Tio Joe Barcelona

  • Web: https://www.tiojoe.es/
  • Direcció Eixample: Via Augusta 9, 08006, Barcelona
  • Telèfon: +34 93 201 35 69
  • Preu: € (menys de 20€ per persona)
  • Horari: de dilluns a diumenge de 12:00 a 16:00 i de 20:00 a 00:00.
  • Servei: Pel seu amor per la gastronomia, un 10/10
Resum
Títol del post
Tio Joe
Descripció
Descobrim l'haburgueseria rústica Tio Joe del barri de Sarrià, Barcelona. Hamburgueses i frankfurts de qualitat.
Autor
Editor
Menja't Barcelona

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.