Inicio > Restaurant > Iluzione Barcelona

Iluzione Barcelona

La concept store Luzio incorpora al seu interior un restaurant de caràcter italià i aires de Brooklyn

Iluzione Barcelona | Menja't Barcelona 8

Luzio ha anat consolidant durant 10 anys el seu caràcter més enllà de les seves parets per convertir-se en un reclam de coolhunters, designlovers, locals o turistes que fugen del que és obvi i del nucli barceloní.

Aquest espai estava pensat per oferir experiències pels 5 sentits, així ho presentaven els seus propietaris i incansables impulsors. No obstant, no ha sigut fins aquest octubre passat, amb la celebració dels 10 anys, que s’ha pogut incorporà el sentit que els faltava: el gust.

Aquest últim trimestre de 2016 s’obria Iluzzione, fent realitat el propòsit de comptar amb una zona de degustació amb una carta inspirada en Itàlia i que presenta un impressionant disseny.

En una ubicació privilegiada, davant del Turó Park, es troba la porta d’entrada a aquest restaurant decorat al més pur estil Brooklyn. La seva decoració canalla i un pèl recarregada, defineixen un ambient exclusiu, sofisticat i internacional, essent el punt de trobada de locals i estrangers.

Iluzione Barcelona | Menja't Barcelona 3

S’entra per la porta del que abans era un antic garatge i posteriorment el magatzem de la botiga. Qui diria que acabaria sent un dels restaurants més cool de la ciutat. L’entrada al restaurant és escalonada, amb vàries terrasses amb taules que porten al comensal a la barra del final. Les taules són de marbre, la llum és íntima i la vaixella està especialment dissenyada per Iluzione.

L’elaboració de la seva proposta gastronòmica ideal ha comportat més d’un any de selecció dels millors ingredients que integrarien cadascun dels seus plats. El resultat ha sigut una carta atractiva, bastant extensa, amb opcions per tots els gustos, i plats pensats per compartir entre rialles, confidències i nous projectes.

Iluzione Barcelona | Menja't Barcelona 1

L’essència de la seva cuina és 100% italiana, però no es composa per una selecció de pastes i pizzes -els plats típics que venen al cap quan parlem d’un restaurant italià-. Amb l’ajuda del xef Stefano Gallo en el procés de creació, s’hi troben antpasti, amanides, burratas, focaccies i moltes més especialitats italianes tradicionals que es reinterpreten.

El valor d’aquesta proposta gastronòmica està en haver triat les millors matèries primeres d’origen italià i en deixar-se assessorar per grans mestres. Tanmateix, tots els plats s’elaboren al moment, sense marge per la pre-producció. Tot suma i el resultat final té una gran qualitat.

L’experiència a Iluzione pot començar per un dels seus antipasti, com per exemple el seu tàrtar de tonyina amb base d’arròs i acompanyat amb alvocat i mango. Refrescant i saborós.

IMG_1013

Pot seguir-se amb una Parmiggianaamb o sense burrata, serà una opció italiana 100% i de resultat exquisit. Aquest és un plat típic de Sicília, elaborat amb albergínies, formatge parmesà, ou, i salsa de tomàquet.

Iluzione Barcelona | Menja't Barcelona 6

I no es pot deixar el local sense tastar una de les seves magnífiques i tradicionals Focaccias, les quals elaboren amb farina de molí italiana, baixa en gluten, amb una base de massa mare i treballades des de l’antiga tradició per atorgar-li una textura única. La de pernil és un encert assegurat.

IMG_1019

I la visita a aquest gastro bar italià no pot acabar sense un toc dolç. I que seria una visita a un restaurant italià sense tastar un Tiramisú, en aquest cas presentat amb un sobao de Santander vaporitzat amb esprai de cafè i coronat amb una crema homemade i xocolata pura en pols.

IMG_1025

Iluzione serà una opció perfecta pels amants del disseny i de la gastronomia italiana, tan per dinar, prendre un aperitiu, sopar o prendre una copa.

Si heu visitat el local en alguna ocasió, estarem encantats de conèixer la vostra opinió o les vostres experiències. Podeu deixar-les als comentaris o escriure’ns un email a [email protected]

 

BON PROFIT!!!

Iluzione Barcelona

  • Web: http://www.luzio.es/restaurante-iluzione-gastrobar-barcelona/
  • Direcció: C/Ferrán Agulló 18, 08021, Barcelona
  • Telèfon: +34 93 541 88 56
  • Preu: €€€ (30-35€ per persona)
  • Horari: de dilluns a dissabte de 10:30 a 00:00h.
  • Servei: 8/10.
Resum

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.