Inicio > Notícies > Javier de las Muelas ret homenatge als seus amics i xefs al llibre «Cocktails& Food»

Javier de las Muelas ret homenatge als seus amics i xefs al llibre «Cocktails& Food»

Javier de las Muelas, considerat un dels mestres de la cocteleria a nivell mundial, va presentar el seu llibre «Cocktails & Food» al Dry Martini de Barcelona. Una crònica al voltant del món del còctel, aquesta vegada amb l’aportació del maridatge de alguns dels millors cuiners d’aquest país com: Carles ABELLÁN, Albert ADRIÀ, Andoni Luis ADURIZ, Pedro ÁLVAREZ, Sergi AROLA, Aitor ARREGI, Juan Mari y Elena ARZAK, Oriol BALAGUER, Joan BAYÉN, Martín BERASATEGUI, Josep Mª BOIX, Ricard BORRÀS, Jordi BUTRÓN, Oriol CASTRO, Alberto CHICOTE, Iván CRUZ, Jordi CRUZ, Quique DACOSTA, Rodrigo de la CALLE, Manolo de la OSA, Christian ESCRIBÀ, Romain FORNELL, Xavier FRANCO, Ramón FREIXA, Carles GAIG, Abraham GARCÍA, Marc GASCONS, Nandu JUBANY, Ángel LEÓN, Juanjo LÓPEZ, Joan MANUBENS, Quim MÁRQUEZ, Hideki MATSUHISA, Paco PÉREZ, Fernando PÉREZ ARELLANO, Fermí PUIG, Fina PUIGDEVAL, Albert RAURICH, Joan ROCA, Jordi ROCA, Paco RONCERO, Francesc ROVIRA, Carme RUSCALLEDA, Mario SANDOVAL, Ricardo SANZ, Pedro SUBIJANA, Paco TORREBLANCA, Hermanos TORRES y Jordi VILA.

Per a tots i cada un d’ells Javier de las Muelas ha elaborat un còctel perquè l’acompanyin amb un plat expressament creat per a aquest. A més de comptar anècdotes, reflexions i apunts sobre la història del cocktail, les begudes i els bars, les tècniques o els locals més emblemàtics.

Grans maridatges pels millors xefs

Al seu llibre, Javier de las Muelas proposa el millor maridatge pels plats insígnia del xef amb més renom del país. Per al Garrí Pequín d’Albert Adrià, de las Muelas proposa un Sherry Oyster Martini, un aperitiu molt sec, de gran fortalesa i amb notes marines. Pel Bonítol en cru d’Aitor Arregui, ens suggereix un Vesper Martini, molt sec i original, el Martini preferit de James Bond. Per a la Sopa de castanyes al cardamom amb mousse de paloma i germinat d’api que crea Martín Berasategui, la proposta és un Mo’Better Blues, molt intens, especiat i herbal. I pels creatius postres de Christian Escribà, la idea és provar la seva super Éclair de fruites Kilomètric amb un còctel Flolies Bergère, una fantasia fresca, floral, embolicada de carícies dolces de vainilla.

BON PROFIT!!!

Resum
Títol del post
Nou llibre de Javier de las Muelas
Descripció
Javier de las Muelas ret homenatge als seus amics i xefs al llibre "Cocktails& Food"
Autor
Editor
Menja't Barcelona

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.