Inicio > Restaurant > Depeapà Barcelona

Depeapà Barcelona

En ple Eixample Esquerra, ens trobem amb una petita porta verda, darrera la qual s’hi troba el Restaurant Depeapà.

Depeapà Barcelona | Menja't Barcelona 6

Després de baixar unes petites escales, fem cap davant d’una barra, que s’allarga fins la zona de taules. És un local petit i allargat, amb unes 10 taules i una zona al fons amb més intimitat per grups grans. La decoració és senzilla, gens recarregada, i, sobretot, molt acollidora. Un ambient perfecte per gaudir de la bona gastronomia mediterrània!

Depeapà Barcelona | Menja't Barcelona 1

Depeapà Barcelona | Menja't Barcelona 2

És un local perfecte per qualsevol hora del dia. Entre setmana, a primera hora ja ofereixen esmorzars; tenen una barra ideal per prendre el vermut (i una oferta fantàstica per acompanyar-lo); al migdia entre setmana disposen d’un menú diari i els caps de setmana es pot gaudir de la seva carta, igual que les nits de dijous, divendres i dissabte; i després de sopar, els divendres o dissabtes, podreu tornar a la seva barra per tastar algun dels seus còctels, obren fins les 2 de la matinada!

La base de la seva carta és la cuina mediterrània, on el producte de temporada n’és el protagonista. És per això que la seva proposta és relativament reduïda i es troba sempre en constant evolució.

Els seus plats es presenten en un format degustació, perfecte per compartir, d’una mida no molt gran ideal per poder tastar-ne varis.

La carta està estructurada en 3 seccions: «Platets per obrir boca…«, una selecció d’entrants molt deliciosos que no us costaran més de 6,5€. Es continua amb «Platets per seguir salivant…«, un conjunt de plats principals, pensats igualment per compartir, on l’originalitat és present en cadascun d’ells sense sobrepassar els 13€. Finalment, arriba «La traca final…», els postres, aquelles delícies dolces les quals tots acabem demanant encara que estiguem ben arrebotits.

Els seus Musclos en escabetx de cítrics són un pica-pica perfecte per obrir la gana amb una copa de vi blanc o un vermut. Aquest escabetx és més suau que l’habitual i molt més refrescant.

Depeapà Barcelona | Menja't Barcelona 4

Crec que tenim bastant clar que a nosaltres, a més de per l’estómac, se’ns conquista amb les croquetes. Aquestes són de pollastre rostit amb foie i es mereixen un excel·lent. El seu farcit no és gens beixamelós, molt fibrós, tot un encert. El sabor a pollastre és intens i el foie l’acompanya a la perfecció.

Depeapà Barcelona | Menja't Barcelona 3Depeapà Barcelona | Menja't Barcelona 5

El seu Trio d’hummus és una incorporació relativament recent a la seva carta: de pastanaga, llenties i albergínia, un cop comenceu no podreu parar!

Depeapà Barcelona | Menja't Barcelona 7

Sabem que és quelcom totalment subjectiu, però a nosaltres el que més ens va agradar és el que veieu en primer pla, el de llenties.

Depeapà Barcelona | Menja't Barcelona 6

Si se’ns conquista per les croquetes, ens els plats principals se’ns enamora pels steaks. El seu Steak Tàrtar amb escuma d’encurtits té els sabors molt ben equilibrats, i tots els ingredients acompanyen la carn per fer-la protagonista.

Depeapà Barcelona | Menja't Barcelona 8

El Bacallà a baixa temperatura amb pil pil negre i pak choi és un dels seus plats estrella i té una fama ben merescuda. El pil pil negre a més a més d’original, s’ajunta a la perfecció al peix que es desfà a la boca.

Depeapà Barcelona | Menja't Barcelona 8

I ara, senyors, toca deixar els coberts a la taula, arriba la Paperina de costelletes de cabrit i daus de moniato. Les costelletes arrebossades són un plat que ens retorna a la infància, i us recomanem menjar-les amb els dits, o almenys escurar-les així. El moniato és l’acompanyant perfecte i dóna al plat el toc de temporada.

Depeapà Barcelona | Menja't Barcelona 9

I no ens oblidem dels dolços, tots molt ben treballats. Els Bombons de coco amb sopeta de mango i menta són una bona opció per acabar amb un toc dolç, suau i refrescant. Mentres que el Cremós de formatge fresc amb coulis de fruits vermells i crumble és l’opció òptima pels amants del formatge.

Depeapà Barcelona | Menja't Barcelona 10 Depeapà Barcelona | Menja't Barcelona 11

El Restaurant Depeapà porta poc més d’un any obert, però notareu en tot el seu personal una gran passió per la feina ben feta i l’esforç constant per aconseguir la màxima satisfacció de tots els clients.

Un ànim, una forma de fer, que es trasllada també en l’originalitat i execució excel·lent dels seus plats.

BON PROFIT!!!

Restaurant Depeapà Barcelona

  • Web: 
  • Direcció: C/París 161, 08036, Barcelona
  • Telèfon: +34 93 539 39 33
  • Preu: €€€ (25-30€ aproximadament per persona). Menús al migdia de dilluns a divendres per 13€.
  • Horari: Esmorzars: de 9:00 a 12:30 de dilluns a divendres. Dinars: de 13:00 a 15:30 de dilluns a dissabte. Sopars: de 20:30 a 23:30 de dijous a dissabte. Barra de còctels: divendres i dissabtes fins les 2:00.
  • Servei: 10/10, es mereixen la màxima puntuació per la passió i dedicació de tots.

Si heu visitat el local en alguna ocasió, estarem encantats de conèixer la vostra opinió o les vostres experiències. Podeu deixar-les als comentaris o escriure’ns un email a [email protected]

Resum
Títol del post
Depeapà Barcelona
Descripció
En ple Eixample Esquerra, ens trobem amb una petita porta verda, darrera la qual s'hi troba el Restaurant Depeapà, cuina mediterrània.
Autor
Editor
Menja't Barcelona

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.