Inicio > Restaurant > Ada Parellada crea àpats poètics al Semproniana amb el cicle «Lectures Comestibles»

Ada Parellada crea àpats poètics al Semproniana amb el cicle «Lectures Comestibles»

Els apassionats a la literatura i la gastronomia podran sopar juntament amb Ada i un escriptor mentre escolten parts de la seva obra

Lectures comestible - Ada Perellada - Restaurant Semproniana

Amb el mes del Llibre acostant-se, el 21 de març neixen al Restaurant Sempronina les Lectures Comestibles. El Dia Internacional de la Poesia serà la inauguració d’aquest nou esdeveniment que es celebrarà l’últim dimarts de cada mes i que han creat l’Ada Parellada i l’Ada Castells.

L’activitat consistirà en repassar la trajectoria d’un autor/a o parlar amb un especialista en l’obra d’un escriptor concret. Ada crearà un menú a mida per cada acosió, que representi d’alguna forma la peça protagonistes de l’autor durant el sopar. El sopar, serà acompanyat per la lectura de fragments del llibre escollit.

El preu és de 35 € i és necessari reservar, ja que les places són limitades a 20 persones.

Lectures comestible - Ada Perellada - Restaurant Semproniana

Inauguració del cicle amb Lola Casas 

Coincidint amb el Dia Internacional de la Poesia, el dia 21 de març a les 20:30h es celebrarà la inauguració de les Lectures Comestibles amb l’escriptora Lola Casas. Es llegiran petits poemes de l’autora i es menjarà un menú fet expressament per Ada Parellada lligat amb les lectures. Com a regal per commemorar l’efemèride d’aquest dia, hi haurà sorpreses poètiques amagades al Semproniana, entre ingredients, mobles, olles i vins.

BON PROFIT!!!

 

Resum
Títol del post
Lectures comestible - Ada Perellada - Restaurant Semproniana
Descripció
Lectures comestible - Ada Perellada - Restaurant Semproniana
Autor
Editor
Menja't Barcelona

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.