Inicio > Esdeveniments Gastronòmics > Arriba aquesta setmana la primera edició de «Sant Cugat ve de gust»

Arriba aquesta setmana la primera edició de «Sant Cugat ve de gust»

Sant Cugat acollirà la setmana del 27 de març al 2 d’abril la primera edició del “Sant Cugat ve de gust”, la gran festa de l’enogastronomia

La Fundació Sant Cugat Actiu amb la col·laboració de Sant Cugat Comerç han organitzat Sant Cugat ve de gust, una activitat gastronòmica basada en dues propostes: el “Menú ve de gust”, que oferiran més de 50 restaurants de la ciutat, i la Mostra Enogastronòmica, que se celebrarà al centre neuràlgic de la ciutat, la Plaça d’Octavià i el seu entorn més proper.

L’enogastronomia invaeix ja els carrers de Sant Cugat i se n’ha fet la gran protagonista. “Sant Cugat ve de gust” donarà a conèixer l’alt nivell de la pastisseria creativa de la ciutat i el dinamisme expressat en els darrers temps de la cervesa artesana que es produeix i comercialitza a Sant Cugat, i un munt de propostes relacionades amb el bon menjar i el bon veure, per conèixer i per degustar.

La primera edició de la Mostra gastronòmica se celebrarà del divendres 31 de març de les 19:00 hores a les 23:00 hores, dissabte 1 d’abril de les 12:00 hores a les 23:00 hores, i diumenge 2 de les 12:00 hores a les 22:00 hores.

La Mostra Enogastronòmica es distribuirà en cinc espais, en els quals hi haurà degustació, venda de productes, tastets i xerrades, entre moltes altres activitats.

  • L’Espai Cuina (Plaça d’Octavià): l’espai central del “Sant Cugat ve de gust”, acollirà tres grans esdeveniments: la mostra gastronòmica de “tastets creatius” (podran adquirir-se tiquets per tastar-los), nombroses activitats de “showcooking” amb figures del sector, entre les quals la Fundació Alícia, i xerrades sobre cuina saludable i alimentació preventiva.
  • L’Espai Dolç (Plaça d’Octavià): permetrà gaudir d’una gran selecció de postres saludables amb tastets de la millor pastisseria creativa, fruita, pa i cafè de la ciutat, alguns d’ells recentment guardonats.
  • L’Espai Tast de Vins i Caves (Celler Modernista) acollirà una mostra dels vins i caves catalans més prestigiosos presentats per alguns dels nostres vinaters, productes agroalimentaris singulars (formatges, embotits…), i una nodrida representació de productes de la ciutat d’Alba.
  • L’ Espai Tast de Cervesa i Vermut (Plaça del Rei) s’exposarà la cervesa artesana santcugatenca que omple establiments de tot el país, i albergarà punts de degustació dels millors formatges i embotits catalans i de la ciutat de La Haba.
  • L’Espai Becaina, situat als Jardins del Monestir, serà lloc de descans i de trobada per a famílies i foodies, on hi haurà un servei de mantes.

Qui s’unirà a nosaltres aquest cap de setmana?

BON PROFIT!!!

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.