Inicio > Esdeveniments Gastronòmics > S’inaugura la Tunateca Balfegó, el primer centre gastronòmic del món dedicat a la tonyina

S’inaugura la Tunateca Balfegó, el primer centre gastronòmic del món dedicat a la tonyina

Reserva taula a BcnRestaurantes.com

Al centre de Barcelona, Tunateca Balfegó Espai Gastronòmic comptarà amb una experiència gastronòmica assessorada pels xefs Hideki Matsuhisa i Marc Miró.

 

Grup Balfegó avança ara un pas més i inaugura la nova Tunateca Balfegó (Diagonal, 439), que amb 300m2, combina la gastronomia aplicada a la tonyina vermella amb un seguit d’activitats paral·leles per donar a conèixer totes les possibilitats d’aquesta espècie.

La finalitat principal d’aquest espai és apropar la cultura de la tonyina, les seves possibilitats i la seva degustació al client de Barcelona.

S'inaugura la Tunateca Balfegó, el primer centre gastronòmic del món dedicat a la tonyina

Gastronomia de tonyina vermella

Aquest espai de decoració moderna i marina, es converteix en un concepte, un espai multifuncional pensat per menjar i aprendre.

La partida gastronòmica estarà a càrrec de Pere Lladó, que ha dissenyat una carta doble -japonesa i mediterrània- amb la tonyina vermella com a protagonista. La finalitat és que «el client descobreixi les possibilitats de cada part de l’animal», i amb el valor i coneixement de Hideki Matsuhisa (Koy Shunka, Barcelona) per la part japonesa, i Marc Miró (La Llotja, l’Ametlla de Mar),  per la més mediterrània, combinant la tonyina amb ingredients d’aquí.

S'inaugura la Tunateca Balfegó, el primer centre gastronòmic del món dedicat a la tonyina 1 S'inaugura la Tunateca Balfegó, el primer centre gastronòmic del món dedicat a la tonyina 2

Una experiència única

Però Tunateca Balfegó transcendeix a la gastronomia i s’erigeix com un espai d’experimentació i divulgació, un centre d’aprenentatge que desenvoluparà una completa agenda d’esdeveniments, com ara tasts, classes de cuina o ronqueo de tonyines amb l’objectiu de difondre la cultura sobre aquest producte i els valors del Grup Balfegó entorn d’ell. Tot a gaudir en un local el interiorisme signatura L’Equip Creatiu, que ha recreat els bancs de tonyines al sostre, les xarxes en el cortinatge que envolta el menjador principal o la forma del llom de l’animal a les taules.

Tunateca Balfegó Espai Gastronòmic també difondrà el treball que realitzen destacats xefs de tot el país amb la tonyina vermella. El nou local serà una plataforma capaç d’actuar com a prescriptor dels seus restaurants, una vegada que els clients hagin pogut conèixer el producte, el seu origen, la cultura al voltant d’ell a més de degustar-lo. De fet, al local es podran tastar diferents propostes ideades per diferents xefs a partir d’aquesta matèria primera i amb diferents tècniques i preparacions.

BON PROFIT!!!

Reserva taula a BcnRestaurantes.com

Resum
Títol del post
S'inaugura la Tunateca Balfegó, el primer centre gastronòmic del món dedicat a la tonyina
Descripció
S'inaugura la Tunateca Balfegó, el primer centre gastronòmic del món dedicat a la tonyina
Autor
Editor
Menja't Barcelona

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.