Inicio > Restaurant > Malamar Waterpark Montgat

Malamar Waterpark Montgat

Marisc a la brasa i paelles de primera amb vistes al mar

L’arribada del bon temps es palpa a l’ambient: calor, dies més llargs i més gent al carrer. Com no podia ser d’altra manera, en l’àmbit gastronòmic també es nota, i les ganes de platja i de gaudir dels xiringuitos, acompanya; per això, aquesta setmana us desvetllem un pla que satisfarà les vostres aspiracions estiuenques, estem parlant del Malamar Wakepark.

A 15 minuts de Barcelona, trobem aquest espai, situat a la platja de Montgat, on es pot experimentar el Wake Surf, una activitat curiosa, similar a l’esquí aquàtic, però amb una sola taula. Malamar disposa d’una piscina a peu de mar amb 200 metres de cable, on els més intrèpids podran passar una bona estona, mentre que els més tranquils es relaxaran a pocs metres a la mateixa platja.

Quina forma d’acabar un bon dia a la platja és millor que amb un bon àpat? Doncs Malamar disposa d’un restaurant amb unes vistes i un entorn envejables, on es poden degustar plats típics de la gastronomia marinera. Us desvetllem la nostra experiència, sent un grup de 6 persones, vam decidir començar picant alguna cosa, i després, passar a uns arrossos.

En primer lloc, vam optar per unes cloïsses a la brasa, on primava la qualitat del producte.

Amb la bona primera experiència encara al paladar, vam seguir amb unes navalles a la brasa i un pop sobre parmentier de patata, amb un bon punt de cocció.

Per acabar amb els entrants, vam tastar les seves croquetes, tant les de pernil com les de sèpia, les dues molt saboroses. No obstant, destacaríem les darreres pel seu gust més intens i la seva presentació de color totalment negre a l’interior.

Amb el bon sabor de boca dels entrants, vam passar als arrossos. Vam escollir-ne dos. El primer era de llamàntol, on el sabor de l’arròs clarament reflectia el gust del crustaci, ens va entusiasmar.

El segon arròs era el vegà, el qual anava acompanyat de bròquil, espàrrecs i mongetes verdes, entre d’altres. També resulta una bona opció, tot i que la versió del llamàntol és clarament la nostra preferida pel seu gust intens.

Finalment, no podríem acabar un tiberi com aquest sense quelcom dolç, així que vam escollir unes trufes de xocolata amb oli i sal, senzillament espectaculars. Els formats de les postres són lleugers, permeten acabar un àpat consistent amb un toc de dolçor, sense resultar gens embafós.

Podem confesar que vam fer una bona digestió acompanyats amb una copeta de Vino Afortunado, en la seva recentment inaugurada terrassa, un bon espai des d’on es visualitza la piscina d’esquí aquàtic i el mar, així com el mateix poble.

Concloent, el Malamar Wakepark és un molt bon lloc per anar a passar el dia i gaudir d’un àpat mariner. La relació qualitat preu també és molt bona, uns 30-35€ per persona, que tenint en compte l’espai i la qualitat del producte, és més que correcte.

Esperem que us hagi agradat i ja estigueu tancant els plans del pròxim cap de setmana.

BON PROFIT!!!

Malamar Waterpak Montgat

  • Web: http://malamarwakepark.com/
  • Direcció: Cala Taps – Passatge Mar, Montgat (delante estación Renfe Montgat)
  • Telèfon: +34 654 179 446
  • Horari: De dimarts a dissabte d’11h a 24h. Diumenge de d’11h a 21h. Dilluns tancat.
  • Preu: €€€, preu mig entre 30-35€.
  • Servei: 9/10
Resum
Títol del post
Malamar Waterpark Montgat
Descripció
Marisc a la brasa i paelles de primera amb vistes al mar a Malamar Waterpark, de Montgat.
Autor
Editor
Menja't Barcelona

També et pot interessar...

(1) Comentario

  1. Pedro Navarro

    Malamar, recinto y vistas inmejorables, comida precio-calidad, muy bien, servicio bueno.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.