Inicio > Restaurant > Machete Street Food Barcelona

Machete Street Food Barcelona

El nou restaurant Machete, ens apropa la gastronomia llatinoamericana a Barcelona.

En ple Barri Gòtic obre les portes el restaurant Machete, al qual podreu trobar els plats més representatius del street food d’Argentina, Perú, Colòmbia, Puerto Rico, Mèxic, Veneçuela i Xile. La cuina oberta rep els comensals amb olors tropicals, picants i cítriques.

La carta del restaurant proposa un recorregut pels plats més típics de la cuina llatinoamericana de carrer: des dels tacos més populars de Mèxic, als ceviches més representatius de Perú, passant pels típics tequeños de Veneçuela.

Per la seva proposta de tacos es fusionen amb La Taquería Don Ramon, oferint propostes tan de carn com de peix, totes amb les receptes tradicionals a la seva base. A més a més, els tacos es presenten amb noms originals com: “Me lleva el Chanflé”, el taco de gambeta saltat amb crema de coriandre, jalapeños i iogurt; o el “Con permisito dijo Monchito” un taco de costella de porc amb alvocat, pico de gallo, crema de jalapeños i chicharrón.

La oferta gastronòmica es completa amb imprescindibles de l’street food com poden ser uns nachos contundents.

Finalment, a la carta es poden trobar propostes de begudes típiques, com mezcales, micheladas i cerveses procedents de Llatinoamèrica.

  

Ah! i no us oblideu preguntar per un dolç al final:

BON PROFIT!!!

Machete Street Food Barcelona

  • Direcció: Carrer Ample, 20, 08002 Barcelona
  • Telèfon: +34 600 06 70 85
  • Preu: € (Menys de 15€ per persona)
  • Servei: 7/10

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.