Inicio > Restaurant > BitterKAS: una nova forma de maridar els aperitius

BitterKAS: una nova forma de maridar els aperitius

BitterKAS ens vol posar la vida fàcil aquest estiu i per això ha elaborat, junt amb Santi Millán, una guia ben interessant: Gui?a BitterKAS de los mejores aperitivos 2017. 

Amb aquesta guia recorrereu amb l’autor els millors locals de Barcelona i Madrid on gaudir d’un perfecte aperitiu maridat amb BitterKAS. La unió d’aquests dos clàssics, l’actor i la beguda, té un sentit: Santi Millán no beu alcohol i, en conseqüència, és un gran aficionat a aquest refresc quan és el moment de fer un petit pica-pica.

Aquest punt l’ha portat a ser tot un expert de les millors propostes per maridar BitterKAS a la ciutat comtal. La visió de l’actor és original i desenfadada, buscant aquelles tapes que potencien al màxim el sabor d’aquesta beguda i que poden ser degustades en locals ben característics i curiosos. Ah! i en trobareu per tots els gustos.

Voleu conèixer quins són aquests locals? Podeu seguir la ruta que farem al nostre Instagram o aconseguir la vostra als locals que hi han participat (com per exemple Le Bouchon o el Bar Montesquiu).

Sobre BitterKAS

BitterKAS és una beguda refrescant sense alcohol, que segur que heu tingut algun avi que la prenia, i que ha passat de generació en generació. Es prepara seguint la mateixa recepte de l’inici, el 1966, a base de 21 extractes naturals de plantes, que li donen el seu gust tan característic.

Sembla mentida, però aquest refresc pot maridar a la perfecció amb qualsevol tapa típica de l’hora del vermut com unes bones braves, o acompanyar les típiques conserves d’aperitiu: musclos, escopinyes, olives, patates,…

Vosaltres, amb què acostumeu a acompanyar-lo?

Concurs Guies BitterKAS

Vols guanyar una Gui?a BitterKAS de los mejores aperitivos 2017? Participa al concurs que han organitzat a les seves xarxes socials i te’n podràs endur una de regal! Per aconseguir la teva, comenta amb el hashtag #GuíaBitterKAS a les següents imatges dels seus comptes oficials de Facebook i Instagram. Us queda poc temps, fins aquesta nit!

 

Resum
Títol del post
Guia BitterKAS Barcelona
Descripció
BitterKAS: una nova forma de maridar els aperitius
Autor
Editor
Menja't Barcelona

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *