Inicio > Restaurant > BitterKAS: una nova forma de maridar els aperitius

BitterKAS: una nova forma de maridar els aperitius

BitterKAS ens vol posar la vida fàcil aquest estiu i per això ha elaborat, junt amb Santi Millán, una guia ben interessant: Gui?a BitterKAS de los mejores aperitivos 2017. 

Amb aquesta guia recorrereu amb l’autor els millors locals de Barcelona i Madrid on gaudir d’un perfecte aperitiu maridat amb BitterKAS. La unió d’aquests dos clàssics, l’actor i la beguda, té un sentit: Santi Millán no beu alcohol i, en conseqüència, és un gran aficionat a aquest refresc quan és el moment de fer un petit pica-pica.

Aquest punt l’ha portat a ser tot un expert de les millors propostes per maridar BitterKAS a la ciutat comtal. La visió de l’actor és original i desenfadada, buscant aquelles tapes que potencien al màxim el sabor d’aquesta beguda i que poden ser degustades en locals ben característics i curiosos. Ah! i en trobareu per tots els gustos.

Voleu conèixer quins són aquests locals? Podeu seguir la ruta que farem al nostre Instagram o aconseguir la vostra als locals que hi han participat (com per exemple Le Bouchon o el Bar Montesquiu).

Sobre BitterKAS

BitterKAS és una beguda refrescant sense alcohol, que segur que heu tingut algun avi que la prenia, i que ha passat de generació en generació. Es prepara seguint la mateixa recepte de l’inici, el 1966, a base de 21 extractes naturals de plantes, que li donen el seu gust tan característic.

Sembla mentida, però aquest refresc pot maridar a la perfecció amb qualsevol tapa típica de l’hora del vermut com unes bones braves, o acompanyar les típiques conserves d’aperitiu: musclos, escopinyes, olives, patates,…

Vosaltres, amb què acostumeu a acompanyar-lo?

Concurs Guies BitterKAS

Vols guanyar una Gui?a BitterKAS de los mejores aperitivos 2017? Participa al concurs que han organitzat a les seves xarxes socials i te’n podràs endur una de regal! Per aconseguir la teva, comenta amb el hashtag #GuíaBitterKAS a les següents imatges dels seus comptes oficials de Facebook i Instagram. Us queda poc temps, fins aquesta nit!

 

Resum
Títol del post
Guia BitterKAS Barcelona
Descripció
BitterKAS: una nova forma de maridar els aperitius
Autor
Editor
Menja't Barcelona

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.