Inicio > Esdeveniments Gastronòmics > Moritz Cítrics, la cervesa de l’estiu de Moritz Beer Lab

Moritz Cítrics, la cervesa de l’estiu de Moritz Beer Lab

Amb l’estiu arriba i la calor, arriba la nova cervesa sorgida del Moritz Beer Lab de la Fàbrica Moritz Barcelona:la Moritz Cítrics, creada especialment per combatre les altes temperatures i viure millor els mesos calorosos.

Per aquesta època de l’any, Moritz ha apostat per una innovadora Fruit Beer, una cervesa elaborada amb fruita fermentada que potencia l’aroma dels cítrics. El resultat és una birra amb un conjunt de sabors exòtics, un viatge al voltant del món de les fruites cítriques i de la seva frescor.

Per a aquesta cinquena especialitat sorgida del Moritz Beer Lab, el projecte destinat al desenvolupament de noves tipologies de cervesa en edició limitada, Moritz ha volgut crear una especialitat totalment adient a la temporada d’estiu presentant una aromàtica i sofisticada cervesa que es podrà gaudir exclusivament a la Fàbrica Moritz al llarg d’aquests mesos d’intensa calor i es podrà comprar a la Moritz Store.

Moritz cítrics

Les seves principals característiques són:

 • Estil fruit beer
 • Amargor 12°
 • Alcohol 5%
 • Color groc pàl·lid

La Moritz Cítrics és una cervesa fresca filtrada de color groc pàl·lid elaborada amb suc de llima fermentada i aromatitzada amb pells de yuzu, taronja i llimona.

La cervesa ha estat fermentada amb llevat lager, que permet apreciar la combinació aromàtica dels cítrics. La fermentació del suc de llima aporta unes sorprenents notes especiades de vainilla. En boca es combina l’amargor de la llima amb la del llúpol per equilibrar les notes dolces de la malta.

Com a resultat ens torbem amb una cervesa aromàtica, lleugera i molt refrescant coronada amb una capa d’escuma abundant i adherent.

BON PROFIT!!

Resum
Títol del post
Moritz Cítrics,
Descripció
Moritz Cítrics, la cervesa de l'estiu de Moritz Beer Lab
Autor
Editor
Menja't Barcelona

També et pot interessar...

(2) Comentarios

 1. Filo

  Es una cervez extraordinaria

  1. menjatbarcelona

   Hola!
   La verdad es que es una cerveza ideal para el verano. ¡Muy refrescante!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *