Inicio > Restaurant > Maná 75º, paella & gastronomic experience a Barcelona

Maná 75º, paella & gastronomic experience a Barcelona

Reserva taula a BcnRestaurantes.com

Amb 19 paelleres a la vista i 12 varietats de paella, arriba Maná 75º a Barcelona

Fresc, colorit, estiuenc. L’ambient i la decoració del local et captiva i t’acull. Espais amplis, llum i comoditat. Les seves taules rodones són tota una declaració d’intencions: qui arriba a Maná 75º, ve amb l’esperit predisposat a gaudir, riure, celebrar i deixar-se portar per la  joie de vivre, i per compartir uns deliciosos plats.

El disseny del restaurant, que el signa el prestigiós estudi d’arquitectura Turull Soresen, destaca per la seva cuina oberta, de més de 20 metres de longitud, amb un taulell amb 19 paellers on es preparen fins a 12 varietats al moment i davant dels paladars inquiets dels comensals.

La proposta gastronòmica del restaurant s’inspira en el mar, i en la seva ubicació al barri mariner de la Barceloneta. El restaurant està situat al Passeig Joan de Borbó 101, just al davant de l’Hotel W i al costat de la seu mundial de Desigual.

La cuina és de tendència mediterrània clara, i balla entre la tradició, la creació i petites mencions a altres cultures gastronòmiques, amb el mar sempre molt present.

El seu punt fort són les paelles, les quals es troben al seu ADN, i per això el seu nom incorpora els «75º», temperatura exacta a la qual preparen els caldos i fumets per garantir un fons saborós i únic pels seus arrossos. En les 12 varietats preparades se’n troben des de més tradicionals com la de mar i muntanya, l’arròs negra o la de llamàntol; fins a d’altres menys comuns i creatives com la de Llobarro -llobarro, verdures, cebes fresques, coriandre, llima i oli de gingebre- o la de foie i bolets -arròs bomba del Delta amb xampinyons i foie estofat-. No sé vosaltres, però a mi se’m fa la boca aigua de pensar-hi.

Per començar, a la seva carta es troben una gran varietat d’entrants. Un bon snack són els Crackets d’arròs negre, una mossegada cruixent que porta a una explosió de sabor brutal.

El seu Trio d’amanides és una opció refrescant, perfecta per començarun dinar els dies més calorosos. Aquestes tres amanides són:

  • La de mango amb núvol de parmesà, preparada amb enciam i brots frescos, un núvol de parmesà, mango en rondelle i un fi coulis aromatitzat amb la vinagretade mostassa suau.

  • La de llagostins i ajoblanco d’ametlles, es presenta amb un cruixent d’arròs que amaga els llagostins al vapor i l’ajoblanco d’ametlles, amb maionesa, brots d’alga wakame i un aroma suau de shichimi.

  • La tercera és l’Amanida de contrastos: escarola frisée, amb brunoise de fruites vermelles i formatge de cabra, amanida amb oli de trufa i parmesà i acompanyada de poma caramel·litzada i virutes de foie.

Si alguna us ha cridat més l’atenció, les tres poden demanar-se en racions grans, sense que sigui necessari demanar aquest trio.

Un dels plats estrella i més sorprenents de la seva carta -abans d’arribar als arrossos- és el Dia de Singapur, una picada d’ullet a una altra cultura gastronòmica, amb productes nostres: Llagosta i musclos estofats, acompanyats per l’explosió de sabors de la salsa de Singapur, la frescor del coriandre i la ceba tendra. S’acompanya amb pa xinès.

També hi podreu trobar el clàssic fish and chips versionat i d’una gran qualitat, amb el Turbot fregit amb patates fregides, hoisina de maduixa, llima i mojo verd.

I, finalment els arrossos. El de calamarsets i cloïsses és una deliciosa opció per gaudir d’un arròs socarrat -o agarradet- de primera. La paella es deixa al centre de la taula, perquè se la serveixi el propi comensal o es menji directament des d’aquesta.

I el final d’un bon àpat com aquest el posen les postres. Dues bones opcions són la Bomba de xocolata blanca, pels que no els importi l’operació bikini, i el Iogurt amb mango, molt refrescant.

En resum, tots els amants dels arrossos i de la gastronomia mediterrània, tenen ja un nou temple de culte on gaudir de bones paelles i ambient relaxat.

BON PROFIT!!!

Reserva taula a BcnRestaurantes.com

Restaurant Maná 75º, Barcelona 

Resum
Títol del post
Maná 75º, paella & gastronomic experience a Barcelona
Descripció
A Maná 75º de Barcelona, els amants dels arrossos i de la gastronomia mediterrània, tenen un nou temple de culte on gaudir de bones paelles i ambient relaxat.
Autor
Editor
Menja't Barcelona

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.