Inicio > Restaurant > Club Sumoll: un restaurant d’ambient modernista rodejat de vinyes

Club Sumoll: un restaurant d’ambient modernista rodejat de vinyes

Arriben les nits de jazz en directe a la terrassa del restaurant Club Sumoll, a la Granada del Penedès.

Ubicat al cor del Penedès, en una masia d’estil modernista, es troba el restaurant Club Sumoll. El restaurant compta amb unes àmplies i elegants sales on sopar i una terrassa chill out amb unes vistes més que envejables a les vinyes del celler de la casa: les bodegues Ferré Catasús.

La seva carta es dedica a la gastronomia catalana, realitzant versions modernitzades de les receptes més tradicionals. S’hi troben des de tapes, pensades per gaudir d’una vetllada compartida, fins a plats per entaular-se en el seu magnífic menjador d’estil modernista.

Durant els mesos d’estiu, també es pot tastar el seu menú degustació, que es compon de 4 plats més unes postres, per 29€. Es pot completar amb el maridatge, amb vins del Celler Ferré Catasús, per 10€ més. Tots els plats juguen amb diferents textures i barregen els sabors de les receptes tradicionals de la cuina catalana, introduint petites innovacions.

Es comença el sopar amb un Ceviche de gamba, patata violet, blat de moro i oli amb paprika. Un plat amb poques complicacions, però amb un resultat refrescant, perfecte per començar una nit calorosa d’estiu.

Es continua amb un Ou cuinat a baixa temperatura arrebossat amb panko i crema trufada, sobre un niu de patates palla i parmentier de patata. La barreja de textures cruixents i cremoses, convida a barrejar-ho tot. El gust és suau, i es corona pel toc de la trufa que acompanya el plat elegantment.

El tercer plat és la Corbina sobre arena de musclos i esponja de nècora. La corbina està cuinada a la planxa, i se serveix a sobre d’un crumble de musclos deshidratats i la nècora. Una barreja de sabors marins amb textures diferents i complexes que donen una bona originalitat al plat.

L’últim plat és la Pluma ibèrica coberta amb un vel de vieira i una emulsió de corall. El porc està cuinat a baixa temperatura i posteriorment glacejat, per donar-hi el toc cruixent de la part superior. Una modernització del clàssic mar i muntanya.

El punt i final del sopar el posen les postres, un Pa de pessic de cafè amb un gelat d’all negre i una terra de cacau amarg. Un plat de gustos complexos, potser no apte per tothom, però que resulta una de les millors creacions del menú.

Encara que el sopar acabi aquí, la nit pot continuar a la seva terrassa amb uns bons còctels. Tanmateix, els divendres a la nit s’acompanyen amb sessions de música jazz en directe. Un cop aquí, copa en mà, només cal deixar-se perdre per la magnífica finca de ceps que rodeja el restaurant.

Els que vulguin gaudir de l’experiència a la terrassa, ho podran fer de dijous a dissabte fins a la 1 de la matinada.

BON PROFIT!!!

Restaurant Club Sumoll, La Granada del Penedès

  • Web: http://grupferre.com/
  • Direcció: Carretera d Sant Sadurní a Vilafranca, Km 8, 08792, La Granada
  • Telèfon: +34 938 97 50 89
  • Horari: De dimarts a diumenge de 12.00 a 24.00
  • Preu: €€€ (preu mig de 30€ per persona)
  • Servei: 9/10

 

Resum
Títol del post
Restaurant Club Sumoll
Descripció
Club Sumoll: un restaurant d'ambient modernista rodejat de vinyes
Autor
Editor
menja't Barcelona

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *