Inicio > Esdeveniments Gastronòmics > Ametller Origen obre una nova botiga al Poble Nou

Ametller Origen obre una nova botiga al Poble Nou

La nova botiga insígnia d’Ametller Origen compta amb més 1.100m2 i s’ubica a la Rambla del Poble Nou 124. En ella, els clients podran fer una compra experiencial, ja que es tracta d’un espai que trenca amb el paradigma de botiga d’alimentació a l’ús.

S’hi manté la tradició i la compra de mercat, afegint un acompanyament pedagògic que ofereix als usuaris informació rellevant sobre els productes. Així s’acompanya al client per tot el moment de compra, tant en la selecció de productes, en la freqüència que cal consumir-los i els passos necessaris per aconseguir que a casa regnin uns hàbits d’alimentació saludable.

La botiga compta amb 10 espais diferenciats:

  1. El rebost: on s’hi poden trobar tots els productes secs – com la pasta o l’arròs -, la llet, les conserves o les begudes vegetals.
  2. Refrigerats: aquí s’hi poden trobar des dels productes lactis com iogurts -elaborats amb la seva pròpia llet i amb un resultat més que excel·lents-, postres lactis com la crema catalana o els flams, quallats com el mató, i els elaborats com les truites de patates i les cremes de verdura -les quals són espectaculars i varien en funció dels productes de temporada-.
  3. La zona de frescs: on s’hi poden trobar les fruites i verdures, un dels punts més forts d’Ametller. El subministre de les botigues és propi i es du a terme amb les finques de les quals disposen al llarg del Mediterrani i a Sòria. Les botigues se subministren pràcticament de forma directa del camp, en un circuit de comercialització curt que garanteix, entre d’altres, el moment òptim de maduresa; el producte madura a l’arbre i això es nota en consumir el producte.
  4. Carnisseria i xarcuteria.
  5. Peixateria.
  6. Fleca Turris té també un apartat a l’inici de la botiga
  7. Secció de sushi per emportar.
  8. Grap&Go obrador, la zona de plats preparats de qualitat per emportar.
  9. Zona relax, per poder parar uns minuts durant la compra.
  10. La zona infantil, un espai pensat perquè els nens aprenguin jugant. També poden fer-ho a menjasaenfamilia.org

Durant la inauguració, la botiga va estar plena de gom a gom tot el dia i els assistents van poder degustar diferents productes de cada secció i parlar amb especialistes de Casa Ametller, com en Jaume Gallart, cap de les finques del Maresme, o la seva nutricionista Érica. Aquí en podeu veure un petit resum:

BON PROFIT!!!

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *