Inicio > Restaurant > Le Ciel de Sarrià

Le Ciel de Sarrià

Enmig del barri de Sarrià, en un petit carrer peatonal, es troba Le Ciel. Aquest petit local alberga grans tastos encara poc coneguts pels barcelonins.

Espai gastronòmic, Oyster Bar, Botiga Gourmet i restaurant d’autor. Le Ciel és un espai amb moltes cares, on podreu tant comprar aliments de gran qualitat, com degustar alguns plats o prendre una copa de vi acompanyada d’unes ostres en un ambient ben cuidat.

Carlos, el seu propietari, va decidir obrir aquest local després de deixar un càrrec directiu en una important companyia hotelera. Volia un restaurant on regnés el bon producte, sobretot del mar, posant el marisc, i les ostres  en especial, en una posició important.

És un local petit, encantador, amb un toc romàntic i íntim. La decoració molt coqueta acull a tots els visitants del restaurant, creant un espai relaxat on compartir estones animades i ben maridades.

La cuina de Le Ciel no té fogons. Si cal cuinar el producte, es fa al forn, amb robots de cuina,… però no hi torbareu un fregit. A la cuina fugen de receptes molt elaborades, exòtiques o rebuscades. Tot ho preparen ells, amb producte de primera qualitat i el mínim tractament. La seva carta no és a l’ús; potser hi trobareu algun plat que d’entrada semblarà habitual, però ells sempre li donaran la volta amb combinacions originals, però senzilles.

El foie micuit el preparen ells mateixos, amb un resultat excepcionalment bo.

Una opció refrescant són també les seves amanides, com aquesta amb tot tipus de productes en escabetx.

La seva carta té una part important dedicada als tàrtars i steaks. En trobareu de més i menys tradicionals, tots pensats per ressaltar-ne el producte principal. Si voleu sortir de l’habitual, el Tàrtar Le Ciel és una delícia preparada amb anxoves, seitons, tomàquet, alvocat, ceba tendra i patata confitada.

Encara que faci calor, hi ha uns quants plats que no podeu deixar estar. Per una banda els Canelons trufats Le Ciel, amb D.O. pròpia. Intensos de sabor i amb la trufa d’acompanyament.

I el seu Costillar ibèric preparat a 60º durant 6 hores, servit amb patata confitada és intensament brutal. Es desfà, fins el punt de deixar les costelles absolutament netes. Quasi no faria falta fer servir el ganivet…

Després d’haver gaudit d’un àpat de primera, ens vam trobar amb unes postres també preparades per ells, que posen un punt i final ben rodó.

BON PROFIT!!!

 

Le Ciel de Sarrià, Barcelona 

  • Webhttp://www.leciel.es/
  • Direcció: Carrer Cornet i Mas, 49 08017 Barcelona, Spain
  • Telèfon: +34  93 280 15 25
  • Preu: €€€ (preu mig de 30€ per persona)
  • Servei: 9/10

 

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *