Inicio > Esdeveniments Gastronòmics > Restaurantes contra el Hambre

Restaurantes contra el Hambre

Més de 1.000 restaurants a tota Espanya s’uneixen a la nova edició de Restaurantes contra el Hambre.

Arriba una nova edició de l’Acció Restaurantes contra el Hambre, una campanya promoguda per l’ONG Acción contra el hambre.

Aquesta organització es dedica a la lluita contra la desnutrició infantil arreu del món. Salven les vides de nens i nenes amb problemes de desnutrició treballant en les seves comunitats abans i després de qualsevol emergència. Els ensenyen a ser autosuficients, a veure com els seus fills creixen sans i a construir comunitats  pròsperes. D’aquesta forma s’impulsa un canvi a llarg termini.

Una de les accions que duen a terme és precisament «Restaurantes contra el hambre», la qual arriba a la seva 8a edició amb més de 1.000 restaurants col·laboradors i havent recaptat 855.000€ en tots els anys que s’ha dut a terme. Aquesta edició ha estat apadrinada per Quique Dacosta i compta amb grans col·laboradors com Carme Ruscalleda a Catalunya, Paco Morales a Andalusia i Juan Carlos Padrón a Canàries.

Cada establiment ofereix o bé plats o bé menús solidaris, una part dels quals és donada per lluitar contra la desnutrició infantil. Fins al moment nosaltres hem pogut degustar les dues propostes de les Cuines de Santa Caterina: un Tataki de tonyina amb base de guacamole i el seu Arròs muntanyès, amb bolets, pollastre i botifarra, molt ben aconseguit. I també les Brassillas de The Greenhouse, a l’Hotel Pulitzer, una proposta a base de diferents variants de la col, com kale, coliflor, col, … presentats d’una forma ben original.

També hem vist altres restaurants participants 100% recomanables de la ciutat comtal com Dos Palillos, El Filete Ruso, La Pepita, El Nou Ramonet, Kibuka i un llarg etcètera.

Una bona iniciativa per seguir gaudint d’aquesta passió que tenim tots nosaltres, la gastronomia, però aportant un granet de sorra a una bona causa. Podreu fer-ho fins al 15 de novembre, consultant els restaurants participants al següent enllaç  i filtrant per la localitat que us interessi: https://11870.com/tp/2017/restaurantes-contra-el-hambre

BON PROFIT!!!

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.