Inicio > Restaurant > Abrassame Barcelona

Abrassame Barcelona

Reservar taula a BcnRestaurantes.com

Tornem a Abrassame, després de visitar-lo per primera vegada fa casi dos anys. Ara hem tingut l’oportunitat de saber si segueixen mantenint un nivell alt.

Abrassame és un restaurant familiar que va obrir les seves portes el març de 2012. S’ubica a la cúpula del centre comercial de Les Arenes, oferint als seus comensals unes vistes al magnífic skyline barceloní.

És un restaurant de cuina mediterrània, especialitzat en brases, tant de peixos i mariscos -portats diàriament de la llotja-, com de carns, que es cuinen a la brasa, planxa o forn. També hi trobareu diferent tapes per compartir, com braves, croquetes, entre d’altres.

El local compta amb diferents espais, on sempre hi haurà motius decoratius que recordin les brases. Si aneu amb grups grans, compten amb diverses sales privades i sinó, podreu escollir l’espai que més us satisfaci: des del menjador central, amb el Showcooking al centre, la magnífica terrassa -coberta a l’hivern- o un racó encantador i tranquil: la seva bodega, la qual guarda grans tresors, com un Vega Sicilia d’abans que nasquéssim nosaltres.

Sopar a Abrassame, Barcelona

El resum del que veureu a continuació, és un festival on regne el bon producte, sigui carn o peix, tapes, plats principals o postres. Però sense cap mena de dubte, no podeu marxar sense tastar alguna de les seves torrades i l’Onglet de vedella. No ens estenem més, teniu tota la informació a l’article anterior.

Ostrón del Delta
Croquetes de pernil
Torrada de tàrtar de tonyina Bluefin
Torrada d’Steak Tartar
Raviolis d’albergínia farcits de verdures eco i gratinats amb gruyere i búfala
Bomba de ceps i trompetes de la mort amb crema de foie
Paella
Onglet de vedella a la brasa amb chimichurri
Ganache de xocolata blanca amb crema de mango, fruita de la passió i twist d’oreo
Roques volcàniques de xocolata

Reservar taula a BcnRestaurantes.com

Abrassame

  • Direcció: Cúpula del Centre Comercial Les Arenes, a Gran vía de les Corts Catalanes, 375 – 385, 08015 Barcelona
  • Telèfon: +34 934 255 491
  • Horari: De dilluns a diumenge de 12.00h. a 00.00h.
  • Preu mig: 30€
  • Web: http://www.abrassame.com/ca/

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.