Inicio > Restaurant > Pop up del Bar Boulud al Mandarin Oriental Barcelona

Pop up del Bar Boulud al Mandarin Oriental Barcelona

Banker’s Bar sorprén amb un nou pop up, Bar Boulud, amb la a gastronomia del guardonat xef francès Daniel Boulud.

L’Hotel Mandarin Oriental de Barcelona, junt amb la primera Maison de xampany Ruinart, obren un pop up a l’actual Banker’s Bar de l’hotel. Aquest serà renovat per recrear el clàssic restaurant informal i bar de vins francès de Nova York, Bar Boulud. Pot gaudir-se des del passat 11 de novembre, fins al 16 de desembre 2017.

Com un dels molts cèlebres restaurants del guardonat xef Daniel Boulud, aquest nou espai temporal aprofitarà el talent del xef convidat Thomas Piat, xef executiu de Bar Boulud London a Mandarin Oriental Hyde Park per aquesta experiència especial.

Per recrear l’aparença de l’original de Nova York, la decoració d’aquest restaurant combinarà elements informals francesos, com taules de marbre, cadires vermelles i blanques, i llums daurades. També una característica paret de fusta natural que imita l’interior d’un barril de vi, com a gest de complicitat a la presència del vi als restaurants de Boulud.

Per afegir una mica de misteri a l’arribada al Bar Boulud de Barcelona, ​​l’entrada del personal de l’hotel s’ha transformat en la porta d’un bar clandestí. Al entrar, els clients passen per un passadís ple de fotos que il·lustren el món del fundador del Bar Boulud, el xef Boulud, i entran al bar per una entrada secreta després de creuar l’àrea de servei de la cuina. D’aquesta forma es fa l’ullet al bars clandestins d’Estats Units durant la llei seca.

El menú reflecteix les característiques de la cuina francesa rústica de temporada del xef Boulud, que inclou terrines fetes a casa, patés, hamburgueses i especialitats, com el Pâté Gran Père (foie gras, porc i tòfona negra) i els Rillons Croustillants (cansalada de porc cruixent, frisée).

Tanmateix, destaquen les seves magnífiques Croque Madame i Croque Monsieur.

Les hamburgueses exclusives del Bar Boulud original, la Yankee i la Piggie, també estan disponibles. S’acompanyen amb unes patates fregides casolanes de vici i la carn és més que tendre.

Los postres inclouen diverses propostes delicades, d’on en destaca el Gateau Basque, el clàssic pastís francès amb melmelada de cireres i vainilla anglesa.

Per visitar el Bar Boulud és imprescindible reservar i es pot fer per telèfon al 610 726 449 o per correu electrònic a mobcn-[email protected].

L’horari d’obertura del Bar Boulud Barcelona és de dilluns a diumenge, amb les primeres reserves a les 19.30, les segones reserves a les 21.30 i les terceres reserves a les 23.00. L’hora de tancament del bar de diumenge a dimecres és a les 01:00 de la matinada i de dijous a dissabte a les 03:00.

BON PROFIT!!!

 

Pop up Bar Boulud, Mandarin Orienta Barcelona

  • Webhttp://cat.mandarinoriental.com/barcelona/
  • Direcció: Passeig de Gràcies 38-40, 08007, Barcelona
  • Teléfon: +34  610 726 449
  • Email[email protected]
  • Horari: De 19.30 a 01.00 de diumenge a dimecres i fins les 03.00 de dijous a dissabte.
  • Preu: €€€€ (preu mig de 40-45€ per persona)
  • Servei: 10/10
Resum
Títol del post
Bar Boulud al Mandarin Oriental Barcelona
Descripció
Arriba a Barcelona el Bar Boulud al Mandarin Oriental. Es pot gaudir fins el 16 de desembre de la gastronomia francesa en un bar clandestí.
Autor
Editor
Menja't Barcelona

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.