Inicio > Restaurant > Restaurants de Barcelona amb fusions estranyes

Restaurants de Barcelona amb fusions estranyes

Com bé diu el títol, avui volem parlar-vos de restaurants de Barcelona que fusionen conceptes, ingredients o tipus de cuina un pèl estranys. Però que, tot i que sembla que siguin coses que no poden quadrar de cap manera, al final donen un bon resultat.

Sushi&Cake

El sushi està molt de moda, i els cup cakes i pastissos potents també. Les noies que gestionen el restaurant Sushi&Cake eren fans d’aquestes dues opcions i van decidir fusionar-les i fer-se un local amb els seus conceptes gastronòmics preferits.

Primer van obrir un local a Barcelona, que ja no hi és, i posteriorment un a Sant Cugat que és el que mantenen; es troba al Centre Comercial de Sant Cugat, però veureu que no és el típic restaurant de cadena d’aquest llocs. És un local petitet, i  no té la decoració típica japonesa que us imaginaríeu. La seva decoració és molt clareta, amb molta fusta, molt “mono”.

Entre setmana podreu tastar el seu menú de migdia, que té varis plats de la carta que varien i s’acaba amb un bon dolç.

Per la nit i durant el cap de setmana podreu menjar a la carta; no és car, per uns 20€ per persona sopareu com reis. Hi trobareu una bona varietat de makis i uramakis amb una DO molt d’aquí, fugint del clàssic sushi japonès; el sque estiguin només oberts al sushi més tradicional no és el seu local, ja que utilitzen formatge com el roquefort o el brie, o ingredient típics d’aquí com el pernil salat. També tenen alguns entrants com la sopa miso, fideus, arrossos,… i evidentment una gran varietat de pastissos i dolços, que son tots gluten free.

Què cal tastar a Sushi&Cake?

Com entrants són 100% recomanables les seves Gyozas. Es nota quan en un restaurant no es compren fetes, sinó que les fan ells. Són de pollastre amb verduretes, molt tendres i amb la part de baix cruixent de la planxa.

De peces de sushi, teniu alguns uramakis dels més típics, com el California Roll, però podeu sortir del normal i tastar, per exemple, els de foie amb virutes de pernil. Ara també donen la opció de crear-te tu el teu propi uramaki: li poses nom, esculls els ingredients, un topping o salsa i t’ho preparen; jo l’última vegada en vaig fer un amb tonyina, brie, alvocat, ceba caramel·litzada i salsa teriyaki i, tot i que hi vaig posar de tot, va quedar prou bé.

I aquí són molt típics també els sushirritos, una barreja (ja posats a fer fusions estranyes) de sushi amb els burritos de la cuina mexicana. Aquesta és una moda a San Francisco, però Sushi & Cake van ser els primers en fer-ho a Barcelona; ara ja comencem a veure’n en algun lloc més.

Què és un sushirrito? És un maki gegant, amb forma de burrito, amb l’alga nori del sushi recobrint tots els ingredients habituals d’un uramaki: arròs de sushi, pollastre arrebossat o peix (salmó o tonyina), alvocat, mango,… Omple molt, així que amb un entrant a compartir i això en tindríeu més que suficient.

I de Sushi & Cake no podem marxar sense un bon dolç. El meu preferit l’Oreo Cheese cake, és un pastís de formatge amb la base de la part negra de les Oreos i el topping amb la crema de dintre i trocets de galeta. Boníssim.

Però també estan molt bons el NY Cheese Cake, el tradicional, i el Carrot Cake.

Salvaje Bruger & Lobster

Marxem al barri de La Barceloneta per tastar una altra combinació rara. Aquesta ens la proposa el Restaurant “Salvaje”, fusionant hamburgueses amb llamàntols. Té inspiració americana, es veu que aquest concepte no és extrany allí, però amb aplicació mediterrània, adaptat a la nostra cuina.

Llavors com veurem, la seva proposta no és gens complicada: alguns entrants per picar, hamburgueses i llamàntols.

Què recomanem del restaurant Salvaje burger&lobster?

Dos entrants imprescindibles: Ensaladilla russa de llamàntol i les croquetes de llamàntol.

Anem pel primer, l’ensalidilla és bastant normal, ben feta, amb una maionesa suau, però se substitueix la tonyina per la carn del llamàntol i s’obté un bon resultat i amb un punt diferent.

També són boníssimes les croquetes de llamàntol amb parmesà ratllat per sobre. Molt intenses de sabor, súper cremoses i ben cruixents de fora; el que és una bona croqueta per definició.

I de segon cal que tasteu un dels seus combos d’hamburguesa més llamàntol. Tenia el dubte de si avisar o no, però compartiu-ho. Dubtava perquè és divertit veure la cara que se li queda a la gent quan veu arribar la súper bandeja amb una hamburguesa ben grossa, mig llamàntol, patates fregides i amanida.

Aquest és el moment de posar-se el pitet, agafar les pinces i a gaudir; i no preocupar-se per embrutar-se les mans o no. El producte és bo, sobretot la carn de l’hamburguesa. Les seves burgers no tenen combinacions complexes són les clàssiques: amb cogombrets, enciam, tomàquet, formatge i ceba. Moltes vegades no cal més.

Ah! I si sou valents i no voleu tastar el llamàntol, podeu demanar-vos una burger de 600 grams, a veure si podeu acabar-la!

Chicken Shop & Dirty Burger

I acabem amb una recomanació no tan estranya, però que tampoc és massa habitual. Ens quedem al mateix barri per conèixer Chicken Shop & Dirty Burger, un local que combina bones hamburgueses amb pollastres a l’as preparats allí mateix.

El local en sí té gràcia.  Té bastanta poca llum i al final destaca tot una paret on es preparen els pollastre a l’ast. Tenen una bona campana extractora, així que tot i estar a la vista, no us quedareu amb la olor.

La seva carta no crea confusions, és ben curta, de les més curtes que s’hagin vist. Tenim 3 opcions de pollastres: 1 quart, mig (suficient per una persona) o sencer, 3 hamburgueses a la carta més una especial de la setmana que va variant; i cinc guarnicions.

Què us recomanem?

Que tasteu el pollastre a l’as, està bastant bo, tendre i amb un bon suquet per acabar sucant-hi pa. També les seves Cheeseburger i Dirty Bacon, amb una carn molt bona.

I de guarnicions us recomanem tirar per la amanida d’enciam i alvocat amb vinagreta de mostassa, la seva ceba en tempura -tallada en trossos rodons gruixuts i esponjosos- o, si sou de clàssics, unes patates fregides.

 

BON PROFIT!!!

Resum
Títol del post
Restaurant de Barcelona amb fusions estranyes | Menja't Barcelona
Descripció
Restaurants de Barcelona que fusionen conceptes, ingredients o tipus de cuina un pèl estranys. Però que al final donen un bon resultat.
Autor
Editor
Menja't Barcelona

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.