Inicio > Restaurant > Peccato Di Gola Barcelona

Peccato Di Gola Barcelona

El Peccato Di Gola és un restaurant italià que ofereix el gust de l’autèntica cuina italiana, tenint com a base productes frescos de mercat. La seva carta inclou una oferta senzilla però autèntica, començant amb una bona oferta d’amanides, antipasti, carpaccios o bruschettas, i seguint amb els clàssics com la pasta i una gran varietat de pizzes cuinades al forn de llenya.

El restaurant té una terrassa de la que podreu gaudir tot l’any. El local és estret i allargat, on només entrar et trobes amb el seu forn de llenya on preparen les pizzes de cara al públic. L’espai dedicat al menjador és informal i decorat amb bastanta gràcia.

Què cal tastar a Peccato di Gola?

Si visiteu aquest restaurant, podeu començar amb un clàssic com és l’amanida Caprese di Bufala preparada amb tomàquets, mozzarella de búfala i pesto.

Si sou de pasta, us recomanem tastar una de les seves opcions farcides. Per exemple, els Raviolis di carne All’Amatriciana. Es farceixen de carn amb salsa de tomàquet natural, ceba, cansalda i vi blanc.

Finalment, en tot Italià cal que hi hagi bones pizzes. Tenir un forn de llenya -com ells- ja és normalment un punt a favor. Una bona opció és la Bimba, amb ruca, mozzarella, gorgonzola i salame napolità; és una bona opció per no tastar únicament aquest clàssic italià, sinó també per provar un dels seus clàssics embotits.

BON PROFIT!!!

Restaurant Peccato di Gola Barcelona

  • Web: http://www.peccato.es/
  • Direcció: Avinguda Paral·lel 163, 08004, Barcelona
  • Teléfon: 930 082 673
  • Horari: de dilluns a diumenge de 13h a 17h i de 20h a 24h
  • Preu: €€ (un 15-20€ per persona)
  • Servei: 7/10
Resum
Títol del post
Restaurant Peccato di Gola Barcelona
Descripció
Peccato Di Gola és un restaurant italià que ofereix el gust de l’autèntica cuina italiana a Barcelona, cuinant sempre amb productes de mercat.
Autor
Editor
Menja't Barcelona

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.