Inicio > Restaurant > Restaurant Hawkers45 Barcelona

Restaurant Hawkers45 Barcelona

Reserva taula a BcnRestaurantes.com

Hawkers45 és un restaurant que redefineix l’autèntica gastronomia asiàtica de carrer, posant el focus en la desconeguda gastronomia filipina.

A Singapur, no es pot vendre menjar als carrers i, per tant, tenen els anomenats Hawkers centers, una mena de centres comercials de paradetes de menjar ambulants. Laila Bazham, xef del restaurant, explica que l’idea d’obrir a Barcelona Hawkers45 pretèn portar a la ciutat comtal aquesta cultura de gastronomia de carrer.

Ho fa, però, no només amb la gastronomia singapuresa, sinó que completa la carta amb plats de Filipines, Corea, Japó entre d’altres. La xef agafa les receptes de carrer i en manté els sabors bàsics, les reinterpreta i prepara amb una presentació al plat molt acurada i pròxima a l’alta gastronomia occidental.

El resultat és una carta de plats bastant bàsics, senzills, però que agradaran als comensals perquè són diferents, nous, original i refrescants. No són sabors als que estiguem acostumats, així que serà una bona opció per deixar-nos sorprendre.

Dels diferents plats que componen la carta, els més representatius i que us recomanaríem tastar sense cap mena de dubte, són els procedents de Singapur i Filipines.

Podeu començar amb un clàssic de la gastronomia filipina com és el Kinilaw, un ceviche normalment elaborat amb vinagre de coco, que Bazham dóna nova vida utilitzant polpa de coco fresc. Serà un bon plat per iniciar-nos a aquesta nova gastronomia, amb uns sabors que ens són més o menys habituals.

Kinilaw

Després sense cap mena de dubte us recomanem seguir amb l’Adop de pop un plat també filipí d’una intensitat de sabors enorme. És un plat que normalment es fa amb pollastre, però aquí s’hi canvia l’ingredient principal, per un pop ben tendre, molt melós i, que a més a més, s’acompanya amb la salsa de la recepta original que és una passada. També us serviran arròs al costat per acompanyar, i us asseguro que hi barrejareu l’arròs per poder seguir gaudint-lo; al final, l’arròs és per la gastronomia asiàtica, el nostre pa.

Adobo de pulpo

De plats principals també us recomanaríem un plat de Singapur, que és totalment imprescindible: el Laksa. La recepta original es presentaria com una sopa de noodles, però la xef la reinventa i prepara amb forma d’arròs melós. No us imagineu els sabors típics d’un arròs melós d’aquí (l’aparença us enganyarà), són sabors als que no estem acostumats, però que resulten molt curiosos i fan que sigui un plat impressionant.

Laksa
Satay de corder amb salsa de cacauet, roti paracha, encurtits i lima

I, finalment, no poden faltar les postres més demanades pels nens filipins, un gelat anomenat Dirty Ice Cream. El nom és degut a que es compra a venedors ambulants i es menja al carrer. És una delícia que barreja el dolç amb el salat, i el fred amb el calent, a força de caramel salat i llardons servits en un brioix. Aquí es canvia el brioix per un gelat.

Dirty Ice Cream
Crema de maracuià amb pastís de plàtan amb canyella i miso estil Nyonya

La seva carta de vins és petita, amb 18 referències, creada de la mà del sommelier Dani García de Wine is Social, a partir de petites bodegues i amb algunes referències de biodinàmics i naturals molt interessants.

En definitiva, Hawker45 és un lloc en el qual es pot viure un viatge palatal en tota regla, i en el que és altament recomanable deixar-se en les mans de la xef Bazham i el seu somrient equip. L’experiència positiva i memorable està totalment garantida.

Si us ha cridat l’atenció, el trobareu al carrer Casp 45.

 

BON PROFIT!!!

 
Reserva taula a BcnRestaurantes.com
 

Restaurant Hawkers45 Barcelona

  • Web: https://www.facebook.com/Hawker45/
  • Direcció: Carrer Casp 45, 08010, Barcelona
  • Teléfon: +34 937 63 83 15
  • Horari: de dilluns a diumenge de 12h a 16h i de dilluns a dissabte de 20h a 23h.
  • Preu: €€# (uns 25€ per persona)
  • Servei: 9/10

 

Resum
Títol del post
Hawkers45 Barcelona | Menja't Barcelona, blog gastronòmic
Descripció
Hawkers45 és un restaurant que redefineix l’autèntica gastronomia asiàtica de carrer, posant el focus en la desconeguda gastronomia filipina. Cuina filipina. Cuina de Singapur.
Autor
Editor
Menja't Barcelona

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *