Inicio > Restaurant > Restaurant l’Olivé Barcelona

Restaurant l’Olivé Barcelona

Reserva taula a BcnRestaurantes.com

El restaurant L’Olivé, estàndard de la gastronomia a Barcelona des del 1984, ha modernitzat espais i actualitzat els plats del seu local al carrer Balmes, en una reforma integral després de 34 anys de servei ininterromput.

Vestit de verd oliva, el nou espai torna a brillar en forma i gastronomia. Només entrar, una barra acollidora et convida esperar amb una copa de vi a la mà o, ara que començarà a fer calor, amb una canya ben tirada i fresca. En aquest moment ja t’haurà captivat. Però entraràs, passaràs per davant de la cuina per veure el seu va-i-ve ordenat i et captarà l’atenció fins a arribar al menjador principal, on segurament tindràs una taula àmplia i rodejada d’art.

La carta manté una gastronomia d’incunables adaptats, com l’escalivada o els morros de bacallà, als que s’han sumat noves creacions que s’aproximen a les tendències actuals. Sense perdre mai una carta de clàssics, podreu menjar bé i sense escassetat; tot i que ara es prescindeix d’artificis i és més lleugera.

Hi trobareu producte de gran qualitat; també un servei mesurat, dels d’abans però amb un toc modern, reinventat, que arrodoneix la proposta de restaurant mediterrani i elegant que ha conquerit al públic les tres últimes dècades, i ho farà amb les següents.

Què recomanaríem del Restaurant l’Olivé?

Sempre recordaré com el seu cap de sala ens va dir: «Us agraden les croquetes? Sabeu que unes bones croquetes us indicaran el nivell del restaurant? Proveu les nostres».

Vam acceptar el repte. De pernil. Amb beixamel, però trocets de pernil a l’interior. Intenses. Excel·lents. La nit pinta bé…

El seu caneló de pularda té bona fama, però vam voler tastar la seva «versió moderna»: el Caneló de txangurro. Flipareu. La part de fora és de carabassó, la qual no emmascara el gust de mar intens del seu interior, el txangurro. S’arrodoneix amb ous de salmó.

Dos clàssics. Ben executats. El Pop a la brasa amb cansalada ibèrica i parmentier de patata, ben tou però cruixent per fora i combinant perfectament amb la panxeta. També els Pèsols amb botifarra -negra i blanca- i cansalada. Una de cada. Ens mirem fixament. Ens aguantem la mirada dient «aquell tros de cansalada és meu, no el toquis». Però cedim i el partim per la meitat… és el que té ser bona persona.

     

Una de les estrelles de la nit. El seu Tataki de tonyina amb foie , els dos marcats al Josper. Excel·lent. Unes mossegades de vici on el foie pràcticament es desfeia al paladar.

I arribem al final amb un plat tradicional: el Garrinet desossat. Ben tendre, ben executat.

Les postres són un luxe. Clàssics. Gràcies a Déu que hi ha restaurants que mantenen les postres més clàssiques i ho fan així de bé.

I sí, així s’acaba un magnífic sopar en aquest clàssic de la ciutat comtal. Entre una copa de fruites exòtiques i un milfulls de crema i maduixes.

BON PROFIT!!!
Reserva taula a BcnRestaurantes.com

Restaurant L’Olivé Barcelona

  • Web: http://restaurantlolive.com/ca/el-restaurant/
  • Direcció: C/ Balmes 47, 08007, Barcelona
  • Teléfon: +34 934 521 990
  • Horari: de dilluns a diumenge de 13:00h a 16:00h i de 20:00h a 23:30h. hores
  • Preu: €€€€ (40 -45€ per persona)
  • Servei: 10/10
Resum
Descripció
El restaurant L'Olivé, estàndard de la gastronomia a Barcelona des del 1984, ha modernitzat espais i actualitzat els plats del seu local. Plats de cuina catalana tradicional, com el garrinet desossat, i moderns com el tataki de tonyina amb foie.
Autor
Editor
Menja't Barcelona

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.