Inicio > Restaurant > Arribar Employees Only a Barcelona

Arribar Employees Only a Barcelona

Els famosos còctels d’Eomployees Only, emblemàtic bar de Nova York, així com el seu Late Night Menú ja es poden gaudir al Banker ‘s Bar de Mandarin Oriental, Barcelona fins al 19 de maig.

Banker’s Bar tornar a transformar-se en un bar clandestí. Un autèntic speakeasy al que s’accedeix per una entrada secreta a un bar americà amb una ambientació que desperta emocions i amb la qual s’aconsegueix que el visitant visqui una experiència única. Aquesta és la primera vegada que Employees Only visita Europa i  ho fa a Barcelona, amb una recreació ben encertada a l’Hotel Mandarín Oriental.

Es tracta del nou pop-up amb el qual Mandarin Oriental Barcelona, conjuntament amb l’empresa líder en espirituosos Pernod Ricard Espanya, recreen el còctel bar i restaurant informal americà Employees Only, que el 2015 va ser considerat per la llista internacional «The World ‘s 50 Best Bars» el quart millor bar del món.

L’Amelia, el Mata Hari, el Fraise Sauvage, el West Side, el Ginger Smash o el seu inconfusible Manhattan, es podran degustar fins al 19 de maig en el transformat Banker ‘s bar. S’oferiran «còctels clàssics amb un twist modern», segons ens explica Ulysses Vidal, cap de bartenders en Employees Only que ara atendrà amb alguns dels seus companys la barra a Banker ‘s Bar durant aquest pop-up.

Però com podeu intuir, l’oferta d’aquest nou pop-up del Mandarin Oriental, no es limita a uns magnífics còctels d’autor. La proposta gastronòmica també ocupa un lloc important, pensada especialment per a un Late Night menu, té la seva base en la cuina clàssica americana però matisada i influenciada per la tradició europea.

Algunes de les creacions més destacades són el seu Steak tàrtar especial, preparat de forma tradicional, o els Montaditos de moll de l’os amb salsa bordalesa, de sabor espectacularment intens i imprescindibles per acompanyar la primera copa.

Però tampoc us podeu perdre el seu Sandvitx amb formatge trufat fos amb patates fregides al parmesà. Un clàssic que mai falla, executat de forma excel·lent.

Si voleu acabar amb un dolç, podeu optar per un Cheesecake ben especial, fet amb  mascarpone i toffee.

BON PROFIT!!!

 

Employees Only, Mandarin Orienta Barcelona

  • Webhttp://cat.mandarinoriental.com/barcelona/
  • Direcció: Passeig de Gràcies 38-40, 08007, Barcelona
  • Horari: Dimarts i dimecres de 19: 30h a 01: 00h. De dijous a dissabte de 19: 30h a 03: 00h.
  • Preu: €€€€ (preu mig de 40-45€ per persona amb còctel)
  • Servei: 10/10

INFORMACIÓ I RESERVES

Resum
Títol del post
Employees Only Mandarin Oriental Barcelona | Menja't Barcelona
Descripció
Els famosos còctels d'Eomployees Only, emblemàtic bar de Nova York, així com el seu Late Night Menú ja es poden gaudir al Banker 's Bar de Mandarin Oriental, Barcelona fins al 19 de maig.
Autor
Editor
Menja't Barcelona

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.