Inicio > Restaurant > Restaurant Esmarris, Hotel Dolce Sitges

Restaurant Esmarris, Hotel Dolce Sitges

L’essència mediterrània i el respecte pel producte, eixos de la nova carta d’estiu del Restaurant Esmarris de Dolce Sitges

Amb l’arribada de l’estiu i les vacances a la cantaoda, trobem la renovació anual de la carta de Restaurant Esmarris de Dolce Sitges, l’hotel de cinc estrelles amb espectaculars vistes al Mediterrani.

Unint avantguarda i tradició, els paladars més sibarites es gaudiran aquesta temporada amb una selecció de propostes vegetarianes, de carn, de peix i de marisc. La carta, dissenyada pel prestigiós xef Jaume Balada, es composa de plats creatius i suggerents com els que us ensenyarem a continuació.

Us trobareu amb receptes que defineixen l’essència mediterrània, però amb tècniques modernes per crear experiències gastronòmiques d’alt nivell. Els productes de qualitat i de temporada es fonen en un entramat de sabors i textures que tenen com a resultat elaboracions fora del convencional.

Una terrassa amb unes espectaculars vistes als voltants de l’hotel, seran l’escenari ideal per una vetllada romàntica d’estiu, que començarà amb un bon aperitiu.

El Tàrtar de gamba de Vilanova amb amanida d’estiu i llet de tigre, juntament amb la Crema d’espàrrecs blancs, parmesà i albergínia i lletons de vedella glacejats són, per nosaltres, dos entrants essencials d’aquesta temporada.

El mar de Sitges es reflexa també entre els plats del restaurant, per exemple amb el Turbot rostit amb patata al morter, pil-pil i cargol de mar, que satisfarà als més exigents. Sou de carn? Tranquils, també tindreu bones opcions com el Secret ibèric cuinat a baixa temperatura.

Si en comptes d’anar a carta, escolliu el seu menú degustació, podreu optar per un maridatge amb bon vins de la terra, alguns de ben especials com la Malvasia de Sitges, un vi dolç molt arrelat al territori de l’hotel.

No es pot acabar sense unes bones postres, fetes per ells mateixos, com el Bescuit d’avellana amb plàtan i rom añejo, cremós de llimona i gelat de vainilla.

BON PROFIT!!!

Resum
Títol del post
Restaurant Esmarris, Hotel Dolce Sitges
Descripció
Al Restuarant Esmarris de l'Hotel Dolce Sitges, trobareu receptes que defineixen l'essència mediterrània, però amb tècniques modernes. Descoreix el seu menú degustació.
Autor
Editor
Menja't Barcelona

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *