Inicio > Restaurant > Iluzione Gastrobar Barcelona

Iluzione Gastrobar Barcelona

Luzio, una tenda de mobles i decoració de la part alta de Barcelona, ha anat consolidant durant 10 anys el seu caràcter més enllà de les seves parets, per convertir-se en un reclam de coolhunters, designlovers, locals o turistes que fugen del que és obvi i del nucli barceloní.

Aquest espai estava pensat per oferir experiències pels 5 sentits, així ho presentaven els seus propietaris i incansables impulsors. No obstant, no va ser fins a la celebració dels 10 anys, que es va poder incorporà el sentit que els faltava: el gust.

Amb Iluzzione van fer realitat el propòsit de comptar amb una zona de degustació ,amb una carta inspirada en Itàlia i que presenta un impressionant disseny. El seu tret diferencial, a part de compartir espai amb una botiga de mobles, és la seva decoració.

En una ubicació privilegiada, davant del Turó Park, es troba la porta d’entrada a aquest restaurant decorat al més pur estil Brooklyn. La seva decoració canalla i un pèl recarregada, defineixen un ambient exclusiu, sofisticat i internacional, essent el punt de trobada de locals i estrangers.

S’entra per la porta del que abans era un antic garatge i posteriorment el magatzem de la botiga. Qui diria que acabaria sent un dels restaurants més cool de la ciutat. L’entrada al restaurant és escalonada, amb vàries terrasses amb taules que porten al comensal a la barra del final. Les taules són de marbre, la llum és íntima i la vaixella està especialment dissenyada per Iluzione.

Què podem tastar a Iluzione?

L’essència de la seva cuina és 100% italiana, però no es composa per una selecció de pastes i pizzes -els plats típics que venen al cap quan parlem d’un restaurant italià-.

Comenceu, sense cap mena de dubte amb una Taula de mortadel·la, de la millor que hem trobat a Barcelona. La porten de Bolonya, és artesanal i l’acompanyen amb trossets de parmesà.

La seva Parmeggiana és boníssima i cal que la demaneu. La parmeggiana és un plat típic, fet a base de làmines d’albergínia fregides que es gratinen al forn amb salsa de tomàquet i parmesà. Aquí la coronen amb una bona burrata a sobre.

No fa massa, també han incorporat a la seva carta 3 Poke Bowls diferents. Són uns bols amb peix cru marinat, sobre una base d’arròs o quinoa, acompanyats d’ingredients frescos com algues, cogombre o alvocat. Aquí en preparen un d’espectacular, el Waikiki, que té com ingredient principal el peix mantega, posat sobre un bol d’arròs i coronat amb puré de trufa. Una combinació luxosa i espectacular.

I com podem acabar? Sense cap mena de dubte amb unes bones postres casolanes, com el seu Carrot Cake, extremadament flonjo, i ben bon! Demaneu el que demaneu de postres segur que estarà bo, ja que els preparen ells diàriament i hi tenen molt bona mà.

BON PROFIT!!!

 

Iluzione Gastrobar Barcelona

  • Web: http://www.luzio.es/iluzione/
  • Direcció: Al Carrer de Ferran Agulló, 18, ben a prop del Turó Parc.
  • Teléfon: +34 935 418 856
  • Horari: de dilluns a dissabte de 10.30 a 00.00
  • Preu: €€€ (25-30€ per persona)
  • Servei: 9/10

 

 

 

Resum
Títol del post
Iluzione Gastrobar Barcelona | Menja't Barcelona | Blog gastronòmic
Descripció
L’essència de la cuina d'Iluzione Gastrobar és 100% italiana, però no es composa per una selecció de pastes i pizzes -els plats típics que venen al cap quan parlem d’un restaurant italià-. Restaurant italià Barcelona.
Autor
Editor
Menja't Barcelona

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *