Inicio > Restaurant > L’Hotel Neri reformula el seu restaurant amb Alain Guiard

L’Hotel Neri reformula el seu restaurant amb Alain Guiard

En endinsem al Barri Gòtic per trobar-nos amb un restaurant situat en un emplaçament immillorable i una cuina renovada de gran qualitat. «A restaurant» és el nom de la nova proposta gastronòmica de l’Hotel Neri de Barcelona. Una «a» minúscula de respecte, i una «a» d’anarquia, la que imposa en els fogons Alain Guiard.

Alain Guinard és un xef jove i divertit que ha revolucionat la ciutat de Barcelona. L’hotel de la plaça Sant Felip Neri, l’únic Relais&Châteaux de Barcelona, ha reformulat el seu restaurant per obrir-lo a la ciutat, creant espais de pas, acollint amb informalitat en aquesta sala amb vistes privilegiades, proposant en carta dinàmica i internacional.

Una taverna, un bar, un menjador per compartir, sobretot per compartir. La reforma ha estat integral en espai, amb vegetació i un eclecticisme de sofàs i colors. També amb una carta pensada en format ració i per gaudir entre tots els comensals de la taula. Amb receptes que es diverteixen des d’una base sòlida per acompanyar a informalitat i posada en escena a un espai redissenyat i càlid.

Voleu conèixer els nostres preferits d’a restaurant?

Tenim dos aperitius ideals, que segur que satisfaran els vostres gustos. El primer, una Ostra No 2 aigua de cogombre, poma àcida i caviar d’oli, ben refrescant per poder soportar aquesta calor. El segon són uns magnífics Crunchy tacos de patata, bou de mar, coco, pinya i llima.

Uns dels primers més sorprenents és l’Ou delectat a la seva pròpia closca, parmentier, anguila fumada, escuma de carbonara i Tobiko, que competeix amb el Carpaccio de gamba, llima, llimona i estragó per ser la primera posició.

Com a principals els nostres preferits son els Ravioli de parmentier de ceps i tartufata amb cansalada ibèrica i gelée de pernil i, sense cap mena de dubte, el seu Arròs sec de colomí i parfait dels seus fetges al moscatell. Aquest últim és, sense cap mena de discusió possible el millor que vam tastar.

 

I finalment, no podeu marxar sense tastar la seva Torrija. El seu tret característic? Que s’acompanya d’un estrany però excel·lent gelat de llet fumada.

BON PROFIT!!!

“a restaurant” Barcelona

  • Web: a-restaurant.top/
  • Direcció: Plaça Sant Felip Neri, 3, 08002 Barcelona
  • Teléfon: +34 933 177 442
  • Email: [email protected]
  • Horari: De dilluns a diumenge de 12 a 23.30h.
  • Preu: €€€ (35€ per persona)
  • Servei: 9/10

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *