Inicio > Restaurant > Bronzo Spuntino Bar

Bronzo Spuntino Bar

Reservar taula a BcnRestaurantes.com

Bronzo Spuntino Bar porta a Barcelona una taverna típica del nord d’Itàlia, un bacaro.

Els venecians tenen l’explèndida costum de «fare 1 spuntino», el que seria per nosaltres un «anar a picar alguna cosa». Aquesta tradició es du a terme en tavernes on es preparen tapes i platets italians per compartir, les quals s’anomenen «bacaro». De la mà de Bronzo Spuntino Bar arriba el primer de l’eixample barceloní.

Aquest concepte va cridar l’atenció del Joan i el Marc, propietaris del local, que van decidir portar-lo a Barcelona, però amb un toc un pèl més sofisticat. Els bacaro són locals informals, on prendre una tapa acompanyada d’un bon vi a la barra, i acabar solucionant el món. Bronzo té un punt més arreglat i, fins i tot romàntic, però manté la seva particular gastronomia.

A la seva cuina us trobareu receptes habituals dels ‘bacari’ venecians, junt amb receptes tradicionals de la gastronomia italiana com pastes, rissottos i unes magnífiques pizzette elaborades amb massa mare feta per ells mateixos. I val a dir que, tot i no ser italians, els plats segueixen essent fidels als sabors i respectuosos amb la tradició veneciana, amb un resultat més que satisfactori.

Voleu conèixer els nostres plats i begudes preferides de la carta?

Ara està de moda l’Aperol spritz, però no ens oblidem que els vermuts també són un clàssic també de la seva gastronomia, a partir del qual realitzen diferents combinats. Podeu començar amb un d’aquests, blanc o negre, abans de passar al vi.

El nostre entrant ideal és sense cap mena de dubte l’Stracciatella de burrata amb pesto i tomàquets xerris. Refrescant i amb un producte excel·lent. És el plat que ens ve al cap quan pensem en aquest restaurant, i que ens fa recordar que hem de trobar el moment i acompanyants per tornar-hi.

Un clàssic d’aquests locals italians són les ‘Sarde in Saor‘, unes sardines escabetxades que acompanyen amb pinyons i panses.

Un altre dels seus punts forts és l’Steak tàrtar, que preparen a l’estil de Giuseppe Cipriani del Harry’s Bar de Venècia.

Les seves Croquetes de pollastre tenen un toc especial, que no us desvetllarem perquè així, hi aneu, i el pugueu descobrir vosaltres mateixos.

I acabem amb un plat que sense dubtar-ho podem dir que és un festival: els Rigatoni de mandonguilles i tòfona. Us tornareu a sentir com nens petits gaudint d’uns macarrons amb un toc ben sexy, la tòfona, pensat per adults.

I sempre podreu acabar o bé amb un bon Tiramisú, més fàcil de trobar a Barcelona (tot i que aquest està ideal), o un postre típic italià menys conegut: un ‘Babà‘ fantàstic.

 

BON PROFIT!!!

Reservar taula a BcnRestaurantes.com

Bronzo Spuntino Bar Barcelona

Resum
Títol del post
Bronzo Spuntino Bar | Menja't Barcelona | Blog gastronòmic
Descripció
Bronzo Spuntino Bar és el que al nord d'Itàlia es coneix com un bacaro, una taverna veneciana on menjar tapetes i platets per compartir. A Barcelona trobem Bronzo Spuntino Bar. Restaurant italià Barcelona. Eixample esquerra.
Autor
Editor
Menja't Barcelona

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.