Inicio > Restaurant > Bronzo Spuntino Bar

Bronzo Spuntino Bar

Reservar taula a BcnRestaurantes.com

Bronzo Spuntino Bar porta a Barcelona una taverna típica del nord d’Itàlia, un bacaro.

Els venecians tenen l’explèndida costum de «fare 1 spuntino», el que seria per nosaltres un «anar a picar alguna cosa». Aquesta tradició es du a terme en tavernes on es preparen tapes i platets italians per compartir, les quals s’anomenen «bacaro». De la mà de Bronzo Spuntino Bar arriba el primer de l’eixample barceloní.

Aquest concepte va cridar l’atenció del Joan i el Marc, propietaris del local, que van decidir portar-lo a Barcelona, però amb un toc un pèl més sofisticat. Els bacaro són locals informals, on prendre una tapa acompanyada d’un bon vi a la barra, i acabar solucionant el món. Bronzo té un punt més arreglat i, fins i tot romàntic, però manté la seva particular gastronomia.

A la seva cuina us trobareu receptes habituals dels ‘bacari’ venecians, junt amb receptes tradicionals de la gastronomia italiana com pastes, rissottos i unes magnífiques pizzette elaborades amb massa mare feta per ells mateixos. I val a dir que, tot i no ser italians, els plats segueixen essent fidels als sabors i respectuosos amb la tradició veneciana, amb un resultat més que satisfactori.

Voleu conèixer els nostres plats i begudes preferides de la carta?

Ara està de moda l’Aperol spritz, però no ens oblidem que els vermuts també són un clàssic també de la seva gastronomia, a partir del qual realitzen diferents combinats. Podeu començar amb un d’aquests, blanc o negre, abans de passar al vi.

El nostre entrant ideal és sense cap mena de dubte l’Stracciatella de burrata amb pesto i tomàquets xerris. Refrescant i amb un producte excel·lent. És el plat que ens ve al cap quan pensem en aquest restaurant, i que ens fa recordar que hem de trobar el moment i acompanyants per tornar-hi.

Un clàssic d’aquests locals italians són les ‘Sarde in Saor‘, unes sardines escabetxades que acompanyen amb pinyons i panses.

Un altre dels seus punts forts és l’Steak tàrtar, que preparen a l’estil de Giuseppe Cipriani del Harry’s Bar de Venècia.

Les seves Croquetes de pollastre tenen un toc especial, que no us desvetllarem perquè així, hi aneu, i el pugueu descobrir vosaltres mateixos.

I acabem amb un plat que sense dubtar-ho podem dir que és un festival: els Rigatoni de mandonguilles i tòfona. Us tornareu a sentir com nens petits gaudint d’uns macarrons amb un toc ben sexy, la tòfona, pensat per adults.

I sempre podreu acabar o bé amb un bon Tiramisú, més fàcil de trobar a Barcelona (tot i que aquest està ideal), o un postre típic italià menys conegut: un ‘Babà‘ fantàstic.

 

BON PROFIT!!!

Reservar taula a BcnRestaurantes.com

Bronzo Spuntino Bar Barcelona

Resum
Títol del post
Bronzo Spuntino Bar | Menja't Barcelona | Blog gastronòmic
Descripció
Bronzo Spuntino Bar és el que al nord d'Itàlia es coneix com un bacaro, una taverna veneciana on menjar tapetes i platets per compartir. A Barcelona trobem Bronzo Spuntino Bar. Restaurant italià Barcelona. Eixample esquerra.
Autor
Editor
Menja't Barcelona

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *