Inicio > Restaurant > Tragamar, cuina mediterrània davant del mar

Tragamar, cuina mediterrània davant del mar

Us serem sincers. Nosaltres som de Costa Daurada, allí ens movem amb comoditat i sabem bé on trobar bona gastronomia, sobretot per Tarragona (no per res en especial, els dos som d’allí). Això fa que siguem menys habituals a la Costa Brava, però si hi ha punt gastronòmic que valgui la pena, allí ens trobareu.

Avui ens n’anem fins la platja del Canadell de Calella per conèixer el restaurant Tragamar, que porta ja 24 anys servint bona gastronomia mediterrània davant del mar, pràcticament a la platja.

Llum, brisa, oceà, ones, sorra i sal. Tragamar és gaudir del Mediterrani tant en l’entorn com al plat. De la seva cuina emergeixen arrossos mariners, peixos salvatges, marisc, receptes saltejades, una bona planxa, plats per compartir i, fins i tot, un menú vegà incorporat a la carta l’any passat. Sense oblidar-nos de les seves suculentes postres.

A la seva carta trobem receptes clàssiques de la cuina marinera com l’Arròs de llamàntol o les Sardines a la planxa, al costat de plats un pèl més exòtics com els Edamame amb Chilly dolç o el Poke bowl. Si sou de carn, a Tragamar també hi trobareu bones opcions con l’entrecot de Girona a la planxa o la seva hamburguesa, plats que satisfaran als més carnívors.

Els nostres imprescindibles de Tragamar Costa Brava?

Per començar tenen dos entrants que cal tastar: les Gambes a la planxa brillen per la qualitat del producte; l’altre són els Musclos de roca al vapor amb sidra, bon producte potenciat amb un toc sotil i diferent.

Si hi voleu fer un arròs, sense cap mena de dubte heu de tastar el seu Arròs caldós de marisc. Us confessarem que amb els arrossos i paelles ens acostuma a agradar més gaudir de l’arròs en sí fet amb un bon fumet que no tan del marisc o peix que els acompanya, i per tant per nosaltres aquest ha de ser molt gustos. El de Tragamar ho val, i satisfarà als més exigents amb un bon suquet, racions generoses i bon marisc per completar el plat.

I finalment, les nostres postres durant la visita van ser un refrescant Pastís de llimona i un clàssic com és el Brownie amb gelat de vainilla que mai falla. No cal més per posar el punt dolç del final a un bon dinar.

L’entorn de Tragamar

A més a més de brillar amb la seva cuina, l’esperit mediterrani es percep a tot el local amb la seva decoració, on predominen els tons clars, sorrejats i la fusta, amb objectes i fotografies amb una clara referència marina. Els grans finestrals permeten al comensal gaudir d’unes vistes privilegiades del mar Mediterrani; i si us poseu a la seva terrassa, casi que podreu tenir els peus a la sorra de la Platja del Canadell.

És veritat que les taules de la terrassa estan un pèl juntes (ho haureu pogut notar a les imatges), però les vistes i la brisa marina fan que aquest punt perdi importància. Si no us crida massa, sempre podreu menjar al seu interior, on trobareu un espai de clares inspiracions marineres molt acollidor.

BON PROFIT!!!

Restaurant Tragamar Calella de Palafrugell

  • Web: www.tragamar.com 
  • Direcció: Platja de Canadell s/n. Calella de Palafrugell
  • Telèfon: +34 972 61 43 36 / +34 972 61 51 89
  • Email: [email protected] 
  • Horari: de dilluns a diumenge de de 12:00h a 23:30h (fins el 2 de setembre).
  • Preu: €€ (25€ per persona)
  • Servei: 8/10

 

 

Resum
Títol del post
Tragamar Costa Brava | Menja't Barcelona | Blog gastronòmic
Descripció
El restaurant Tragamar de la Costa Brava trobareu bona cuina marinera. Llum, brisa, oceà, ones, sorra i sal. Tragamar és gaudir del Mediterrani tant en l'entorn com al plat.
Autor
Editor
Menja't Barcelona

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.