Inicio > Restaurant > La Marabanda, nou espai gastronòmic del Beach Club La Daurada

La Marabanda, nou espai gastronòmic del Beach Club La Daurada

La Marabanda aposta per la bona gastronomia, bona brises i postes de sol espectaculars.

La Marabanda, el nou espai gastronòmic de La Daurada, al Moll de Ponent de Vilanova i la Geltrú, ha obert les seves portes de la mà  d’Oilmotion, creada i dirigida per Carles Tejedor.

El nou restaurant, ubicat sobre el mar i amb unes postes de sol més que envejables, ofereix una carta basada en peixos i arrossos elaborats amb productes de la màxima qualitat i on la brasa i els «espetos» en són els protagonistes.

La Marabanda neix aquest estiu com un lloc exclusiu per dinar, sopar o prendre una copa a qualsevol hora, amb un esplai pels més petits i una piscina amb zona de tumbones per poder gaudir d’una jornada completa.

La nostra proposta?

Us recomano anar-hi al vespre, no massa tard, per veure com es posa el sol. Un cop ben col·locats a primera línia, us recomanaria començar amb unes Croquetes de xipirons, preparats amb la seva tinta, així que veureu un interior ben negre.

També cal tastar els seus espetos. Podeu optar pel clàssic de les platges de Màlaga, de sardines, o tastar els de gambes. Un espeto és un plat típic de la cuina malaguenya que consisteix a etzibar, és a dir enfilar peix, tradicionalment sardines, en fines i llargues canyes, per rostir-ho amb llenya a la sorra de la platja.

Un dels plats més característics de La Marabanda és la Daurada en Adob. N’agafen els filets i els maceren; posteriorment aquests es fregeixen junt amb el cap i tota l’espina i la presenten amb tot el tronc i cap del peix al centre, i els trossets de filets pel voltant amb una mica d’all i oli.

Finalment, una altra bona opció serà optar pel seu Turbot a la brasa, amb una base de patates. Bon producte, i per tant, resultat excel·lent.

Unes postres? Podeu tastar la seva Crema catalana amb gelat de coco. Un plat tradicional, però amb un punt estiuenc que li queda prou bé. Si voleu algo més clàssic podeu optar per unes maduixes amb nata (o nata amb maduixes, jutgeu vosaltres!).

Amb la inauguració d’aquest nou restaurant, La Daurada culmina el seu ambiciós projecte d’oci i gastronomia integrat per dos restaurants –Mirador i La Marabanda-, una espectacular terrassa sobre les roques de l’espigó orientada a la posta de sol, una piscina, pista de ball coberta i un escenari de concerts on aquest estiu actuaran artistes de la talla de El Kanka, Bebe o Ismael Serrano.

Però, a més de trobar una acurada selecció gastronòmica, a La Daurada gaudirem durant tot l’estiu d’una àmplia oferta d’oci i música en viu que tindrà lloc a la terrassa, on s’ubica un escenari per a actuacions musicals de mig format en viu, i gaudir de moments màgics amb el mar de fons.

BON PROFIT!!!

La Marabanda, Vilanova i la Geltrú

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.