Inicio > Restaurant > Spark – Taller de brasa

Spark – Taller de brasa

Al carrer Diputació 329 trobem un local que ret homenatge a la brasa: Spark, Taller de brasa. Amb aquest nom, que en anglès significa espurna, deixa molt clar des del primer moment quina és la seva proposta.

Spark neix de la unió de dos amics que tenen en comú la passió pel bon menjar. Van descobrir que dins el panorama gastronòmic barceloní hi havia un buit: la oferta de menjar una bona brasa, feta amb bon producte i a un preu raonable escassejava. Aquesta va ser «l’espurna» que va provocar la flama que Spark obrís les portes fa un any.

El local s’ubica en un edifici modernista, la coneguda Casa Fabra dissenyatda per Enric Sagnier i Villavecchia el 1894. Al seu interior, ben càlid, han deixat al descobert les seves columnes modernistes i el seu sostre voltat. Per completar l’ambient, trobem una decoració senzilla que enalteix els racons originals de l’època modernista.

El concepte de Spark – taller de brasa se sosté per tres grans pilars: una bona brasa, un bon producte i un preu raonable. La seva cuina és senzilla i basada en enaltir sempre el millor producte que poden oferir a un preu raonable. Spark aposta clarament per una cuina al carbó que permeti sempre apreciar l’excel·lència del  producte selecte del qual es proveeixen tant en carns, com en verdures i peixos.

Els nostres imprescindibles d’Spark Taller de brasa?

Sense cap mena de dubtes podeu començar amb les seves Braves. Tallades a mà a trossos grans, fregides i amb dues salses: un allioli i una brava amb un toc pebrot a l’as.

Si amb la calor us fan mandra els entrants calents, podeu tastar el seu Tàrtar de botifarra. Botifarra que a Tarragona seria llonganissa crua. Però deixant de banda el matís lingüístic, està de vici i el gust és ben intens, potenciat per les tàperes trossejades.

Comencem amb la carn? La seva brasa és excel·lent, i si n’heu provat d’altres preparades amb Josper, sabreu que hi dóna un toc idoni. Nosaltres vam optar per un filet de Vedella vella i una Cuixa de xai; tots dos amb patates fregides per acompanyar, però podreu escollir el guarniment entre altres opcions com: patates al caliu, amanida,…

I si sou de dolços gaudireu amb el seu Gelat de mango i menta, ben refrescant per aquesta època, o el seu magnífica Cheesecake.

BON PROFIT!!!

 

Restaurant Spark, taller de brasa – Barcelona

  • Web: http://www.sparkbcn.com/
  • Direcció: Carrer Diputació 329, 08009 Barcelona
  • Telèfon: +34 93 487 28 38
  • Email: [email protected]
  • Horari: de dilluns a diumenge 13.00 a 15.15. De dimecres i dijous 20.00 a 22.45, divendres i dissabte de 20.00 a 23.15, diumenge, dilluns i dimartst ancat per la nit.
  • Preu: €€€ (25€ per persona)
  • Servei: 9/10
Resum
Títol del post
Restaurant Spark taller de brasa Barcelona | Menja't Barcelona
Autor
Editor
Menja't Barcelona

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.