Inicio > Restaurant > Amarre58, bona gastronomia i paddle surf

Amarre58, bona gastronomia i paddle surf

Amarre58 «Tapes & Drinks» s’ha renovat aquest estiu 2018 en un Bar-Restaurant que triomfa a la Costa Brava amb una cuina moderna i elaborada, propera i, molt important en aquesta zona, a preus molt assequibles.

El restaurant es troba a Cala Canyelles, un punt emblemàtic de la Costa Brava i lloc d’estiuejants de tota la vida, que conserva el seu encant especial i està encara poc massificada. El restaurant, que es troba al port esportiu de Cala Canyelles, una cala poc coneguda pels turistes, amb molt d’encant, situada entre Tossa de Mar i Lloret de Mar. Per tant, el restaurant té unes vistes precioses i molt ambient jove i de bon rotllo.

Us trobareu amb una cuina mediterrània amb tocs d’autor davant del mar. La seva carta, renovada, es compon de productes frescos, de proximitat i de temporada: peix i marisc acabats de portar pels pescadors al port, amanides refrescants, gaspatxo 100% natural i fresc i altres tapes exquisides ideals per compartir.

Les grans estrelles d’aquesta temporada són els Llagostins a l’estil crioll, amb una salsa picant i pic de gall, la Pasta frutti di mare a l’autèntica recepta italiana o el Carpaccio de salmó marinat amb cítrics.

Voleu conèixer els nostres imprescindibles d’Amarre58?

Els Musclos amb vapor amb picada d’all i julivert al vi blanc mai fallen. I si és amb producte bo, com n’és el cas, encara millor.

El Carpaccio de salmó marinat amb cítrics és un plat ben refrescant, per nosaltres el millor que vam tastar.

Els Llagostins a la brasa amb criolla de mango també us ajudaran a passar els dies calorosos i a recuperar-vos de les jornades de platja. Es presenten sobre una base de patates fregides, i amb pico de gallo amb mango.

I si sou de clàssics, un bon plat de Patates braves no pot fallar: talles a quadrets, amb la salsa a part, però amb pimentó picant per sobre.

I de postres, no us podeu perdre el seu Gelat de coco amb sopa de pinya, un plat d’aires tropicals, suau i refrescant per donar un bon punt i final al dinar.

Com arrodonir la jornada?

Us proposem gaudir d’una estona de Paddle Surf abans d’anar al restaurant. Cala Canyelles és un lloc ideal per gaudir d’aquest esport, amb uns paisatges totalment envejables. Al mateix Amarre58 podreu llogar les taules.

BON PROFIT!!!

Restaurant Amarre58, Cala Canyelles, Costa Brava

  • Web: https://amarre58.business.site/
  • Direcció: Port Cala Canyelles. Av. Canyelles, 17310 Lloret de Mar
  • Telèfon: +34 674 69 10 13
  • Horari: de diuemenge a dijous de 9.00h a 24.00h. Divendres i dissabte de 9.00h a 2.00h
  • Preu: €€ (Menys de 20€ per persona)
  • Servei: 8/10

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.