Inicio > Esdeveniments Gastronòmics > Arriba la 3a edició de Cómo como festival a Barcelona

Arriba la 3a edició de Cómo como festival a Barcelona

Ets el que menges organitza la nova edició de Cómo como festival, el primer festival del país dedicat a l’alimentació saludable.

Sota el lema #VerduraSenseMesura, els dies 14, 15 i 16 de setembre se celebrarà la 3ª edició del festival al Port de Barcelona. És un esdeveniment 100% gratuït, que es convertirà en una gran festa amb productors, fabricants i distribuïdors del món ecològic i saludable. Amb aquest festival, es vol ensenyar al món que es pot viure una vida compromesa i conscient amb la salut individual i la del planeta.

Podeu anar-hi amb la vostra cistella per comprar verdura, amb gana per esmorzar, dinar o sopar, o amb moltes ganes de descobrir, escoltar i participar en totes les activitats que es duran a terme: xerrades, showookings, tallers, esport i música.

No ens confonguem, no és un festival de cuina vegetariana, sinó saludable. No obstant, l’objectiu d’aquest 2018, #VerduraSenseMesura, impregnarà les xarxes socials, xerrades, tallers i altres accions de la motivació suficient per animar a tothom a omplir el 50% del plat de cada àpat amb verdures.

Posar en el teu plat #VerduraSenseMesura pot ser un petit gest revelador per la nostra salut i la del planeta.

Si us interessa viure el festival en primera persona, ho podreu fer al Port de Barcelona els dies 13, 14 i 15 de setembre.

BON PROFIT!!!

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.