Inicio > Hotel > Hotel Termes La Garriga: gastronomia, relax i modernisme

Hotel Termes La Garriga: gastronomia, relax i modernisme

Ens desplacem a tan sols minuts de Barcelona per proposar-vos un cap de setmana de relaxació, gastronomia i modernisme. Marxem a l’Hotel Termes la Garriga, ubicat a la localitat modernista de La Garriga, a la comarca del Vallès Oriental.

Les instal·lacions d’aquest hotel de tan sols 22 habitacions estan pensades perquè els seus visitants gaudeixin de la màxima relaxació. La nostra estança va ser antiestressant, gràcies a les magnífiques instal·lacions termals on es pot gaudir de les propietats de les aigües termals mineromedicinals pròpies de la zona, que activen la circulació, disminueixen el dolor i tenen un efecte sedant.

Tanmateix, compten amb diferents tractaments antiestrès, d’aprimament i bellesa, i d’altres com els coneguts com «experiències» entre els quals destaquen: el massatge ayurveda, el balinès, hawaià, massatge de bambú i la teràpia sensorial amb bols tibetans.

L’aroma de la natura i el fluir constant de les aigües termals creen una atmosfera relaxant, una gran sensació de pau i tranquil·litat en tot l’hotel i, en especial, a la terrassa del restaurant, un enclau inigualable.

Termes Restaurant, amb vistes al jardí, ofereix als hostes i visitants una cuidada gastronomia, amb producte de temporada, que s’utilitza per elaborar receptes clàssiques amb petites mencions modernes.

Com que hi vam passar el cap de setmana, vam poder disfrutar-hi de dos àpats diferents. Per una banda, un dinar a base de platets per compartir ideals que us deixarem a continuació, i un sopar a romàntic amb un menú degustació i música en directe. Sense cap mena de dubte, van fer-se els protagonistes d’un cap de setmana ben especial.

Carta de migdia de Termes Restaurant

Aquest és, segurament, el moment on vam descobrir el seu ADN: cuina tradicional, amb productes de temporada i petits tocs originals.

Si us fa bo, la seva terrassa serà l’emplaçament perfecte per un dinar. Sou fredolics? El seu interior d’aires mediterranis, també us acollirà ben gratament.

Voleu conèixer els nostres preferits de la seva carta? Us els deixem a continuació.

 • Aperitiu: gots de gaspatxo

 • Carpaccio de pop

 • Amanida de tomàquet i tonyina

 • Calamarsets amb favetes baby

 • Sardines fumades

 • Caneló de verdures i cruixent de parmesà

 • Bistec a la brasa amb foie

 • Postres

 

Menú degustació de l’escapada romàntica

Per les nits podreu seguir gaudint de la seva carta, però si visiteu l’hotel amb algun dels seus packs, possiblement el vostre inclogui un menú degustació.

Al pack d’estada romàntica, a més a més d’accés al Spa i una ampolla de cava a l’habitació, us entrarà un romàntic sopar a la llum de les espelmes. Us deixem a continuació el nostre, que veureu que es compondre de dos entrants, una carn, un peix i les postres a escollir de forma individual.

 • Amanida de figues
 • Ous trencats amb pernil i foie
 • Steack tartar
 • Lluç
 • Postres a escollir

 

Esmorzars de l’Hotel Termes La Garriga

Us trobareu amb un clàssic esmorzar bufet continental, això sí amb bons embotits de Vic que ho sumaran un plus de qualitat. Ideal per recarregar les piles!

BON PROFIT!!!

 

Termes Restaurant La Garriga

 • Web: https://www.hoteltermeslagarriga.cat/
 • Direcció:  Carrer dels Banys 23, La Garriga
 • Telèfon: +34 93 871 70 86
 • Email[email protected]
 • Preu: Escapada romàntica 230€/parella
 • Servei: 10/10. En tots el sentits, però en especial el noi que ens va atendre tal al dinar com al sopar.

També et pot interessar...

(1) Comentario

 1. M. Rosa Peronella

  Fantàstic !! Molt bon lloc, pintassa de plats i molt bon reportatge

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.