Inicio > Esdeveniments Gastronòmics > Méxic arriba a Banker’s Bar ple de colors i sabors

Méxic arriba a Banker’s Bar ple de colors i sabors

Del 8 de novembre a l’1 de gener, Banker’s Bar de Mandarin Oriental, Barcelona de la mà d’Artisian Selection, allotja un nou pop up, convertin Banker’s Bar en un restaurant mexicà -El Arrayán-, en un bar típic del país asteca per celebrar amb gastronomia i decoració una de les festes més boniques del país.

Tamales de mole, quesadillas, panuchos o tacos de carnitas maridaran amb una selecció especial de tequiles i mezcales, entre tota una decoració ben acolorida i típica de la gran festa mexicana.

Concretament, Banker’s Bar es mudarà i vestirà per allotjar El Arrayán, un dels restaurants més especials i estimats de Puerto Vallarta, el nom del qual recorda a un arbre i a la seva fruita dolça i àcida que creix a l’estat de Jalisco. Celebrant els seus 15 anys de vida, la seva copropietària, Carmen Porras, ha treballat amb l’equip de cuina de l’hotel per presentar una proposta única, basada en els millors ingredients pre-hispànics. Una mostra de la culinària mexicana que ostenta el títol de Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat.

Una exhibició dels plats més representatius de la gastronomia mexicana es trobaran en aquest versàtil espai, que ens sorprèn any rere any, mostrant-nos diferents cares farcides de bona cuina.

La decoració del local aportarà motius típics de la festa dels morts, recreant en general la màgia d’una casa mexicana tradicional. No mancarà el paper del picado (que a Mèxic utilitzen en aquesta festa per decorar els sostres) ni els altars, com un altar especialment en tribut a Frida Kahlo. El que va ser el seu marit, Diego Rivera, l’acompanyarà com no podia ser d’una altra manera en una festa tan familiar a través d’un gran mural en una de les parets del bar.

L’oferta mexicana de Banker’s Bar es completa amb una carta de begudes i còctels creada per l’ocasió, on podreu trobar bones marques de tequiles i mezcals, als quals ens hem aficionat fa poc més d’un any. Es tracta d’un ampli portfoli de marques, que han estat cuidadosament seleccionades, pels seus anys d’història, la seva exclusiva qualitat i els seus mètodes d’elaboració únics.

Podreu gaudir de l’experiència tots els dies de 17h a 01h. De dijous a dissabte, fins a les 03h. Per reservar, podeu escriure a [email protected] o trucar al 610 72 64 49.

BON PROFIT!!!

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.