Inicio > Esdeveniments Gastronòmics > Arriba a Cabrils la 6a Ruta Gastronómica, fins el 3 de març

Arriba a Cabrils la 6a Ruta Gastronómica, fins el 3 de març

Cinc restaurants cabrilencs serviran una tapa solidària a benefici del Casal dels Infants de Barcelona durant la 6ª Ruta Gastronòmica de Cabrils, que se celebra entre el 2 de novembre i el 3 de març.

L’Associació d’Hostalers de Cabrils ha concebut aquesta tapa com un aperitiu solidari per obrir boca en un àpat complet a cadascun dels restaurants participants i descobrir la variada oferta gastronòmica local Cabrils.

Si t’agrada gaudir fent una sortida per descobrir indrets culinaris interessants a prop de Barcelona, segur que et sorprendrà l’oferta gastronòmica de Cabrils tan com a nosaltres. Amb una llarga tradició hostalera, i tot un referent a Catalunya per la seva gastronomia de qualitat, Cabrils és una vila avalada amb el segell de #VilaGastronòmica.

Una bona forma de descobrir tot el que pot oferir el municipi és participar a la 6ª edició de la Ruta Gastronòmica de Cabrils, que se celebrarà del 2 de novembre al 3 de març del 2019, i que té a més  a més un rere fons solidari.

Nosaltres vam poder fer uan primera parada a l’Hostal de la Plaça, per tastar la seva Patata farcida de rostit de carn de Perol i reducció de vi ranci amb un toc de farigola. 

Possiblemente un clàssic, però renovat de la mà d’aquest restaurant que celebra aquest any el seu 75é aniversari. L’Hostal era una masia del s.XVII convertida en una fonda d’aquelles de tota la vida on cada estiu es trobaven les mateixes famílies i compartien tertúlia i nits a la fresca, al voltant d’un plat. I aquest esperit es respira encara avui, tant a les seves estàncies i com als seus fogons.

Esperit que ens ha deixat moltíssimes ganes de tornar i perdre’ns entre la característica decoració del restaurant i les bones olors i sensacions que sortien de la seva cuina.

Vam seguir al Restaurant Can Rin, un local de registre diferent, menys clàssic i més innovador, amb una proposta de plates per compartir.

Aquí la seva tapa solidària és una Tonyina ‘bluefin’ amb foie, espàrrecs i vinagre fumat, espectacular.

Vam acabar dinat en aquest restaurant, deixant-nos guiar pels imprescindiubles d’una carta de nova cuina catalana marcadament mediterrània, però oberta a sabors d’altres cultures. És sens dubte el més ‘canalla’ de la ruta.

Com que les tapes d e la ruta són una opció per anar obrint boca, us deixem alguns suggeriments que us ajudaran a completar una visita gastronòmica i solidària a la localitat de Cabrils.

BON PROFIT!!!

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.