Inicio > Restaurant > Xerta Tapas Bar Barcelona

Xerta Tapas Bar Barcelona

Fran López reivindica la cuina del Delta en forma de tapes i platets en el nou Xerta Tapas Bar, a l’Hotel Ohla Eixample.

La nova proposta del xef es basa en la reivindicació dels plats del Delta, amb una àmplia carta de tapes clàssiques i gastronòmiques. Una oferta que combina la cuina més innovadora amb la tradició culinària del territori. Productes de temporada escollits per donar a conèixer a la ciutat els autèntics sabors de la seva zona.

Dintre de la carta del restaurant podreu trobar una bona opció de tapes fredes on no falten clàssics com l’assortiment de formatges catalans o de fumats (anxoves, anguila o sardina), o d’altres més innovadors com el Carpaccio de peus de porc amb crema de foie i rossinyols, que a nosaltres ens va encantar.

També compten amb una bona llista de tapes i platets calents com els musclos del Delta amb salsa marinera, els Falsos «xurros amb xocolata» de bacallà i salsa de marisc i tinta de calamar, una versió diferent dels clàssics bunyols de bacallà que us encantaran; també ens va sorprendre el Caneló d’ànec salvatge amb beixamel de trompetes de la mort, que per nosaltres és imprescindible, o el Timbal de cua de bou, puré de xirivia, peus de porc i xips.

Si voleu un bon peix i marisc del delta, el plat que més ens va sorprendre van ser les Sepietes amb ceba, tomàquet i farigola. A més a més, completen aquesta oferta amb tapes de marisc segons la llotja, a triar entre clàssics (llagostins, navalles, …) o d’altres més complicats de veure a Barcelona com el cranc blau.

I per acabar l’àpat no us oblideu de passar pel carret de les postres, totes artesanals i a la vista del comensal, amb diferents opcions que van canviant diàriament. Quina elecció més complicada!

La proposta gastronòmica es completa amb el celler de vins del Xerta Restaurant.

El restaurant se situa entre la sala principal i el hall de l’Hotel Ohla Eixample, i s’ha reformat amb taules de marbre, llums de disseny i una petita barra al centre per potenciar el showcooking i mostrar alguns dels processos de preparació de les tapes i platets. El resultat és una sala moderna, àmplia, sòbria, però potser un pèl freda.

El restaurant Xerta Tapas Bar ​​és la nova proposta dels germans Fran i Joaquim López, xef i director de Villa Retiro Grup, respectivament.

 

BON PROFIT!!!

 

Restaurant Xerta Tapas Bar Barcelona

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.