Inicio > Restaurant > La Triunfal Barcelona

La Triunfal Barcelona

Reserva amb BcnRestaurantes.com

Ubicat pràcticament a sota de l’Arc de Triomf, trobareu el nou restaurant barceloní La Triunfal. Allí prepararan les tapes i platets més clàssics de la gastronomia catalana i espanyola amb un toc personal i atrevit.

La carta de tapes és un recorregut pels clàssics, però amb variacions originals molt ben trobades, i que mantenen els sabors de sempre. Podreu tastar des d’aperitius bàsics com uns «Torreznos de Soria» espectaculars, que haureu de demanar com sí o sí; fins a una versió pròpia de la tapa de Pop, que en aquest cas preparen sobre trinxat de la Cerdanya i amb patates negres. Tot passant per varis indispensables com els Ous trencats amb foie, bolets i patates palla, la seva versió del Ceviche clàssic de peix blanc, una Cua de bou espectacular presentada en petites raccions i ja desossada, un Mar i muntanya de vici fet amb mandonguilles i sepietes o un Rissotto de bolets molt ben aconseguit.

Torreznos de Soria
Carxofes cruixents amb foie ratllat
Ous estrellats amb foie i bolets
Ceviche d’escòrpora
Pop enrocat sobre trinxat i patates negres
Cruixent de cua de bou a l’Oporto
Mandonguilles de vedella amb sèpia, fideus de calamar i tòfona.
Arròs melós de bolets

Amb les postres trobareu clàssics com unes bones torrijas o el Xocoloko que veureu més avall, però us sorprendran amb originals creacions com La Pinya osmotizada amb vodka negre (que recorda al típic cubata que et prens d’adolescent) o el Moscow Mule, unes postres de pera amb gingebre molt intens de sabor.

Xocoloko
Pinya osmotizada amb vodka negra

L’espai que us trobareu a l’entrada recordar a un bar o taverna típics, amb la barra i vàries taules baixes, d’aire ben animat. A l’interior, compten amb una sala més íntima i tranquila. Un espai sense complexos, valent, modern i atractiu.

 

BON PROFIT!!!

 

Restaurant La Triunfal Barcelona

  • Web: http://xertarestaurant.com/xerta-tapas-bar/
  • Direcció: Passeig de Sant Joan, 4, 08010 Barcelona
  • Telèfon: +34 931 18 16 54
  • Horari Restaurant: de diumenge a dijous de 08.00 a 01.00 (de la nit). Divendres i dissabte fins les 2.30h (de la nit).
  • Preu: €€€ (aprox 25 per persona)
  • Servei: 8/10

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.