Inicio > Restaurant > Restaurant DooBop Barcelona

Restaurant DooBop Barcelona

Arribar a Barcelona la cuina cajún focalitzada amb propostes gluten free al Poblenou

Els plats tradicionals de la gastronomia cajún (o creole kitchen) aterren al Poblenou, a prop del Parc de la Ciutadella, de la mà del xef Nico Circo i sota un concepte informal en què el bon fregit és l’estrella indiscutible.

El restaurant és un homenatge a la cultura negra de New Orleans i Louisiana, que també beu de la tradició culinària del veí Mèxic i el barri vietnamita de New Orleans. Tota aquesta influència es trasllada amb plats tan interessants com les Gambes Viatnamites amb vinagreta de chiles, el Tacos de musclos fregits amb guacamole o el Po-Boy sandwich de costelles de porc rostit. Plats que sorprenen pel seu gust fresc, tot i el fregit, i que tenen petites adaptacions complicades de trobar a Barcelona, on sembla que ja tot estigui inventat: us imaginàveu uns tacos de musclos fregits? A nosaltres ens van flipar!

Gambes Vietnamites
Po-Boy sandwich
Tacos de musclos fregits

Així mateix, a la seva petita cuina elaboren també les postres, delícies com el Pecan Pie (següent imatge), el brownie amb gelat de vainilla (amb topping de toffee i cacauet torrada) o el cheesecake NY clàssic i untuós.

Per acompañar-ho tot bé, trobareu 6 cerveses d’importació i artesanes, incloent una opció gluten free, a més a més de sodes i milkshakes casolans (gran clàssic nord-americà) elaborats al moment.

DooBop obre tots els dies de 12: 30h a 16: 00h. De dimarts a dissabte, ofereixen serveis de sopar de 19: 30h a 23: 30h. Tant en dissabtes com a diumenges, ha disponible una selecta carta de brunch des de les 10: 0h. fins a les 14h.

BON PROFIT!!!

Doobop Barcelona

  • Web: http://www.doobopbcn.com/
  • Direcció: Carrer de Sardenya, 48, local 09, 08005 Barcelona
  • Telèfon:+34 936 25 50 35
  • Horari Restaurant: Tot els dies de 12:30h a 16.00h. De dimarts a dissabte també de 19: 30h a 23: 30h.
  • Preu: €€ (aprox 20 per persona)
  • Servei: 9/10

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.