Inicio > Esdeveniments Gastronòmics > Arriba la nova edició d’Hotel Tapa Tour 2019 a Barcelona

Arriba la nova edició d’Hotel Tapa Tour 2019 a Barcelona

Alta gastronomia i consciència ecològica es donen la mà en la quarta edició d’Hotel Tapa Tour, el festival dels hotels gourmet

Sota el lema «Pensa global, menja local», de l’1 al 31 de maig els hotels més emblemàtics de Barcelona oferiran tapes i platets inspirats en receptes tradicionals maridades amb vins DO, així com opcions veganes acompanyades de mocktails. Una cita que tindrà un marcat caràcter ecològic que posarà el focus en la cuina de territori.

Es potenciarà, per tant, la cuina del territori, més respectuosa amb el producte i l’entorn sense perdre de vista l’excel·lència. Així que durant aquest mes els hotels oferiran un ampli ventall de receptes tradicionals i plats típics de la nostra cultura per transformar-los en petites tapes d’avantguarda que competiran pel premi a la millor tapa de la seva categoria.

Les creacions dels xefs i bartenders es podran tastar a un preu mitjà de 8€, incloent la tapa i la copa de vi o la tapa i el mocktail o el còctel.

Aquesta edició reuneix a Barcelona hotels centenaris (com El Palace Barcelona), gratacels avantguardistes ( com el Meliá Barcelona Sky), oasis urbans (com el Fairmont Rei Joan Carles I) o noves obertures (com The Barcelona EDITION o ICON Bcn). A més a més, alguns dels hotels participants compten amb la direcció gastronòmica de xefs amb estrella Michelin com Martin Berasategui  al Monument Hotel i Marc Gascons a The Serras Hotel Barcelona.

Així mateix, aquesta edició incorpora els Gourmeetings, unes experiències al voltant de la gastronomia, l’enologia o la mixologia que conviden a conèixer més a fons les propostes dels establiments participants. Els tickets es poden adquirir a la seva web: www.hoteltapatour.com

Tapa del Fairmont Rey Juan Carlos I

BON PROFIT!!!

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.