Inicio > Restaurant > Debutis Barcelona

Debutis Barcelona

Avui volem parlar-vos d’aquest local de menjar ràpid, el qual brilla per la qualitat del seus productes i una D.O. molt catalana: Debutis. Aquí us trobareu, com bé diuen ells, amb una experiència al cor de Barcelona amb gust de masia, on la bona botifarra n’és la protagonista.

Tots els seus plats, excepte les postres (sinó seria una mica estrany), estan preparats amb botifarres de proximitat, elaborades amb carn 100% magra de porc. Així mateix, tots els ingredients dels seus plats estan fets a mà, des del pa fins a les salses. I per completar la proposta de forma excepcional, compten amb bones referències de cervesa artesana, per tal de maridar de forma excel·lent la seva proposta.

Us ha cridat l’atenció? Us desvetllem a continuació els nostres preferits!

Per començar picant us recomanaríem Les bombes de l’Eixample, unes boles de patata arrebossadaes farcides de trinxat de botifarra, amb salsa chipotle i cruixent de col verda; i el seu Hummuns de cigrons al carbó amb tikka masal i dips de Woton.

I de les botifarres? Sincerament, això ja és qüestió del gust personal de cadascú. Però les nostres predilectes són: la Cheesebuti, amb topping de formatge emmental, rocafort i cheddar, ceba cruixent i maionesa somdebutis, servida amb pa de coca; la Mex, on la botifarra es prepara amb espècies criolles, amb nachos trencats cruixents, jalapeños frescos, ceba caramel·litzada, formatge cheddar fos, pico de gallo, coriandre i maionesa de chipotle, també en pa de coca; finalment, també us recomanem preguntar per la de temporada, l’última vegada que hi vam ser estàvem en plena època de calçots… així que ja us podeu imaginar per on anava el tema.

I si voleu una experiència completa, no us podeu oblidar de tastar el seu característic pa amb oli i xocolata, preparat com si fos una de les botifarres anteriors, en aquest cas, sense porc pel mig.

El local, d’estil informal i molt cuidat, el trobareu en plena Eixample barcelonina, al xamfra dels carrers Balmes i València.

BON PROFIT!!

Debutis Barcelona

  • Web: https://debutis.cat/
  • Direcció: Carrer Balmes 79, 08007 Barcelona
  • Telèfon:+34 934 61 56 90
  • Horari: dilluns i dimarts de 13:00h a 16:30h i de 19:30h – 0:00h; de dimecres a dissabte de 13:00h a 0:00h. Diumenge tancat
  • Preu: € (Menys de 20 per persona)
  • Servei: 9/10

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.