Inicio > Restaurant > The Edition Barcelona: la terrassa que no et pots perdre

The Edition Barcelona: la terrassa que no et pots perdre

The Roof, la terrasa de l’hotel Edition Barcelona, situada a la desena planta, ofereix una vista panoràmica sense precedents sobre la ciutat.

Més enllà del bon ambient, rollo estiuenc i les vistes, destaca la seva oferta gastronòmica, senzilla però molt ben resolta: 7 plats i 3 postres, maridats amb una bona oferta de còctels d’autor. La cuina està a la vista, a la pròpia terrassa, i s’hi preparen petits mossos de sabors llatinoamericans, que es versionen amb petits tocs asiàtics; els combinats segueixen també la línia gastronòmica. Tastareu creacions que tenen cert punt original, i molta qualitat. Tot ben refrescant.

Aquesta proposta completa l’oferta gastronòmica de l’hotel,on destaca Bar Veraz, del qual us hem parlat ja un parell d’ocasions, el Cavaret -que encara el tenim pendent-, i Punch Room, un bar de copes d’ambient sofisticat.

Els nostres preferits? Doncs casi bé tota la carta…

  • L’ideal, amb aquesta calor, és començar amb un parell de còctels (i aigua amb gel, evidentment). Nosaltres ja havíem probat la Clara de Yuzu (Sake de Yuzu, llimona i cervesa), una opció ideal per començar pel seu punt dolç i refrescant. En aquesta última visita cam optar per un Borne’s Cuop i un Secret Sunset.

  • El Guacamole amb Sour Cream i Totopos.

  • Taco d’enciam amb tonyina picant.

  • Yuca crocant amb Chipotle i llima.

  • Bao plantxa de corder amb salsa barbacoa i coliandre.

  • Torrada de ceviche amb pinya a l’as i rocota -Imprescindible!!-.

  • Empanada frita de Humita amb formatge Oaxaca.

  • Postres: Gelat de coco amb Tepache de pinya i Flan de blat de moro amb Mascarpone de regalèssia.

BON PROFIT!!!

The Edition – The Roof, Barcelona

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *