Inicio > Restaurant > Restaurant Blau Bcn: descobrim la barra de Marc Roca

Restaurant Blau Bcn: descobrim la barra de Marc Roca

Reservar mesa en BcnRestaurantes.com

Tornem al Restaurant Blau Bcn, de Marc Roca, per assentar-nos a la renovada barra i gaudir, de nou, de la seva cuina.

De Begur a l’Eixample barcelonina. El xef va canviar el restaurant informal de tapes i platets de la Costa Brava, per un de més elegant i íntim al centre de la ciutat comtal, on ja porta pràcticament 10 anys. Amb la barra busca tornar a aquella informalitat, apropant al comensal a la cuina, amb raccions de tapes i platets per compartir, i amb un tracte més proper.

Al Blau, a més de tenir un bon interiorisme, us trobareu amb una cuina  excel·lent, clàssica, però amb certs tocs que reflexen el caràcter de Marc Roca. Producte de qualitat que es tracta mínimament per potenciar el seu ADN.

Què recomanem de la carta de la barra del Restaurant Blau by Marc Roca?

El Restaurant Blau Bcn té menú de migdia i una carta de tapes, platets i plats. Pràcticament tot pot adaptar-se al format per compartir o per menjar individualment. A la barra us recomanem, sense cap mena de dubte optar per posar els plats al centre i picotejar una mica de tot.

La carta té el gust intens dels productes de proximitat del mar, la muntanya i l’hort. Els nostre preferits?

  • L’Amanida de tomàquets amb oli d’albahaca i api respira a estiu i, a nosaltres, ens va donar un inici refrescant i intens a la vetllada.

  • El Tàrtar de tonyina Bluefin amb maionesa de Wasabi veureu que sembla molt básic, casi sense ingredients. Aquesta és precisament la seva gràcia: com amb tant pocs ingredients es pot aconseguir un plat tan espectacular?

  • Si seguim amb els crus i el bon producte, no podem deixar de banda el Tataki de salmó a l’estil de la casa. Tallat tant fi que sembla pràcticament un sashimi, us deixarà sense paraules.

  • Les seves Braves amb allioli suau i tomàquets secs són ja un plat insígnia. Les salses són fines, poc picants, però la qualitat de les patates i el bon punt de fregit les fan prou interessants.

  • I per tancar els principals, no podem oblidar-nos del Caneló de rostit amb betxamel trufada i formatge comté cal tastar-lo sí o sí.

  • El Pastís Tatín és el més reconegut del Marc Roca. Aquí es cuiden molt les postres i aquesta ha de ser una elecció asegurada.

  • Si sou dels que no podeu acabar un àpat sense un bon Pastís de formatge, aquí el preparen amb amb fruits vermells, iogurt i crumble, i val també molt la pena.

Petit detall que es rep amb el cafè

Com és la decoració del Restaurant Blau BCN de Marc Roca?

Elegant i discret. Amb cert toc íntim i romàntic a la zona de les taules. Potser amb un punt desenfadat per la proximitat i caliu del personal, inclos el xef.

Les parets de color blau marí, estan decorades amb quadres en blancs i negres i elements de fusta; així s’intensifica la sofisticació del local. Un color suposadament fred, però que també representa al mar -que trobem a la taula- i la simpatia -del personal-; de tal forma que es torna, fins i tot, un color càlid.

Al final de tot, just davant de la cuina, es troba la petita barra en la qual amb el picoteig en tamborets, tot es torna més informal. Cadires altes i còmodes, i unes vistes privilegiades a la cuina, on podreu veure al Marc Roca portant la batuta dels fogons.

Quina és la millor ocasió per visitar el Restaurant Blau BCN?

Si voleu anar a les taules, és un lloc formal,  i per tant ideal per ocasions especials en parella o família, i, fins i tot, de negocis.

Si aneu a la barra, amb el seu punt més desenfadat, us encaixarà per un sopar amb parella o bé amb amics. Però us recomanem anar-hi dos, ja que sinó les converses, almenys per nosaltres, es fan un pèl més complicades.

Com és el servei del Restaurant Blau de Marc Roca?

Ràpid, eficient, amb un punt frenètic en els moments de màxima feina i proper; molt proper. El Marc acostuma a sortir a parlar amb els comensals, saber què ha agradat, què cal millorar, aconseguir noves idees o punts de vista, generant molt bon rotllo i ambient a la sala.

BON PROFIT!!!

Reservar mesa en BcnRestaurantes.com

Restaurant Blau BCN, Barcelona

També et pot interessar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.